Sampo ja Minttu Kaulanen juhlivat hääpäiväänsä – julkaisivat nostalgisia kuvia: "Vannottiin tavatessamme, ettei koskaan muuteta yhteen"

9:00
Vappu Pimiä täräytti pöytään suorasukaisen seksikysymyksen – Minttu Kaulaselta hervoton heitto.

Sampo ja Minttu Kaulanen tapasivat toisensa Diili-ohjelman kautta.

Yrittäjäpariskunta Sampo ja Minttu Kaulanen juhlivat keskiviikkona 14. huhtikuuta hääpäiväänsä.

Pariskunta tapasi alun perin Diili-ohjelman kautta vuonna 2010. Sittemmin Kaulaset ovatkin olleet naimisissa jo 9 vuotta.

Juhlapäivän kunniaksi pariskunta jakoi nostalgisia kuvia Instagramiin. Erityisesti Sampon jakama nostalginen kuva saa hymyn huulille.

– Hyvää hääpäivää rakas. Ompa se vain ollu melkonen matka sinun kanssa. On ollut mahtavaa aikaa ja olet kasvattanut minua enemmän kuin mikään oppikoulu koskaan! Sampo kirjoittaa.

– Päivääkään en antaisi pois! Toivon, että tämä matka on vasta alkutaipale!  Rakastan sua! Ps.kaikkeen se Diiliin osallistuminen veikin, hän naureskelee.

Mintun julkaisussa on nähtävillä muun muassa pariskunnan hääkuva sekä muita otoksia pariskunnan suhteen varrelta.

– 9 vuotta naimissa tänään.Tarinan opetus - NEVER SAY NEVER.

Mintun mukaan pariskunnan oli aluksi tarkoitus tapailla vain kevyessä mielessä. Suuria elämänmuutoksia ei ollut tarkoitus tehdä.

– Me vannottiin tavatessamme ettei koskaan muuteta yhteen, hankita asuntolainaa, lapsia tai mitään muutakaan yhteistä. Ihan casuaalia deittailua, Minttu paljastaa.

– 9 vuotta myöhemmin mikään noista ei päde. On avioliitto, meidän ja teidän lapset, firma/firmoja joita luotsataan ja se asuntolainakin.

Suhteen varrelle on mahtunut mutkia matkaan, mutta niistä pariskunta on selvinnyt.

– Ei oo yks eikä kaks kertaa kun olen epäillyt ettei tää ikinä tuu kestään. Oon halunnu heittää hanskat takkaan sen tiskin sijaan. Mut tässä me vaan porskutetaan.

Minttu kertoo olevansa suhteessa onnellinen. Lisäksi hän kiittää puolisoaan kuluneista vuosista.

– Voin edelleen sanoa, että olen naimisissa mun parhaan ystäväni, rakastajani ja sielunkumppanini kanssa. Olet elämäni rakkaus - kiitos näistä vuosista. Niihin mahtuu naurua, kokemuksia, itkua, raivoa, rakkautta. Elämää. Rakastan sua, Minttu päättää. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja