Minttu Kaulaselle alkoi tulvia törkykommentteja tv-ohjelman myötä – näpäyttää nettikiusaajia: "Siinä on varsin mielikuvitusrikkautta käytetty"

9:00
Vappu Pimiä täräytti Kaulasille suoran kysymyksen seksielämästä Vappu ja Marja Livessä – näin Minttu Kaulanen vastasi

Minttu Kaulanen näpäyttää Instagram-tilillään nettikiusaajia.

Parhaillaan Nelosella pyörivässä Farmi Suomi -ohjelmassa mukana oleva Michele "Minttu" Murphy-Kaulanen ottaa Instagramissa kantaa törkyviesteihin, joita hän on saanut viime aikoina. Hän julkaisi tilillään kuvan, jossa hän on itse lapsena sekä otteita joistain saamistaan viesteistä.

Niissä toivottiin, että Murphy-Kaulanen putoaisi Farmilta, koska "tämä ei sovi joukkoon typerine vitseineen" ja syyteltiin tätä siitä, että tämä hakeutuu esille Farmissa ja muissa tv-ohjelmissa, koska tällä on huono itsetunto.

Murphy-Kaulanen kertoo pitkässä kirjoituksessaan, että oli taannoin jakanut saamansa inhottavan kommentin oikein nimen ja kuvan kera, kunnes ymmärsi jotain.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

– Oivalsin faktan, että nämä ihmispolothan ovat noin 99% trolleja, eli ovat pöllineet jonkun kuvan ja rekisteröityneet sillä. Poistin ne julkaisut, koska en halunnut asettaa noloon kuvaan kenenkään mummia esimerkiksi, jolla ei ole moisen haukku-kommentin kanssa mitään tekemistä, hän kirjoittaa, mutta muistuttaa myös, ettei se poista ongelmaa.

Murphy-Kaulanen kirjoittaa huomanneensa, että etenkin yksi kommentti on hyvin yleinen, jos ilkeään kirjoitteluun ottaa itse kantaa.

– "Itsepä olet julkisuudessa." Tsiisus. Siinä on varsin mielikuvitusrikkautta käytetty. Kas kun ei pienelle Mintulle lapsena julmasti kiusatulle sanottu “itsepä olet tummana syntynyt”, hän täräyttää ja toteaa, ettei yksin pysty muuttamaan tilannetta, mutta blokkaamalla ja kommentteja julkaisemalla kaikki on läpinäkyvämpää.

Hän hämmästelee sitä, etteivät huutelijat ole tavanneet häntä, mutta käyttävät inhostaan huolimatta aikaansa seuraamiseen ja kommentoimisiin. Murphy-Kaulanen korostaa olevansa somessa täysin aidosti oma itsensä, eikä aio muuttaa suuntaa kiusaajien vuoksi.

– Olen ihan oikeassakin elämässä sellainen kuin julkisuudessa, koen tunteita laidasta laitaan, artikuloin ne ääneen ja olen rehellinen, enkä aio muuttua. En yhdenkään kusisen kommentin vuoksi. Tuo kuvan ensimmäinen pieni sielu toivoi pitkään, että olisipa vaalea iho. Nykyään sekä hän, että aikuinen versio hänestä on äärettömän kiitollinen siitä, millainen hän on. Niin ulkoisesti kuin eritoten sisäisesti.

Kirjoituksensa lopuksi Murphy-Kaulanen kiittää seuraajiaan ja kirjoittaa, että heidän joukkoonsa ikäviä huutelijoita mahtuu hyvin vähän.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja