Jasmin-tytär rauhoitti, kun Minttu Kaulasen tunteet ottivat vallan – paljastavat, mitä uutuusohjelman kulisseissa tapahtui

Minttu Kaulanen ja Jasmin-tytär kertovat, millaisia uusia piirteitä löysivät itsestään Race Across the World Suomi -ohjelman kuvauksissa 6:57
Minttu Kaulanen ja tytär Jasmin paljastavat, mikä oli haastavinta Race Across the World -ohjelman kuvauksissa

Minttu Murphy-Kaulanen otti uutuusohjelman kuvauksiin mukaansa tyttärensä Jasmin Isomäen.

Yrittäjä Michele "Minttu" Kaulanen-Murphy ja hänen tyttärensä Jasmin Isomäki ovat mukana Maikkarin uudessa seikkailuohjelmassa Race Across the World Suomi. Äiti ja tytär ovat matkustaneet paljon vuosien aikana, joten molemmat tunsivat jo toistensa tavat ennen reissua.

– Tiesin, että hänen kanssaan on helppoa mennä, mutta nyt oli roolijako ehkä erilainen. Minun ei tarvinnut olla se "äiti vastuussa kaikesta", vaan lähdettiin yhdessä tutkimaan maailmaa, Kaulanen-Murphy kertoo.

Matkan aikana parit eivät saaneet käyttää digilaitteita tai luottokortteja, vaan heillä on mukana käteistä ja kartta. Isomäki koki äidin kanssa reissatessa turvallisuuden tunnetta, kun he olivat niin paljon muiden ihmisten armoilla.

– Jos olisin lähtenyt kenen tahansa muun kanssa, olisi ollut epävarmempi olo. 

Molemmat löysivät matkan aikana uusia ja yllättäviä puolia itsestään.

– Opin sen, että pärjään omillani. Ihan sillä lailla omillaan, että heität minut mihin tahansa maahan tai kulttuuriin, niin näköjään tämä räpätäti pärjää kenen tahansa ihmisen kanssa, Murphy-Kaulanen sanoo.

– Olen ehkä samoilla linjoilla. Olen mieltänyt itseni introvertiksi ja vähän epäsosiaaliseksi sekä sisäänpäin kääntyneeksi. Siellä oli pakko olla muiden ihmisten armoilla ja koko ajan jutella, niin sieltä paljastui sosiaalisempi puoli, Isomäki jatkaa.

Reissun aikana tunteet ottivat välillä vallan, mutta Murphy-Kaulanen kiittelee oman tyttärensä olleen tasapainottava tekijä.

– Kyllä sinä olit paljon rauhallisempi kuin mitä minä pelkäsin, jos kehtaa sellaista sanaa käyttää. Koen, että aika pitkään pinna kesti. Kyllä niitä hetkiä tuli, kun se ei kestänyt, Isomäki kertoo.

Yllä olevalla videolla Isomäki kertoo, kuinka hän rauhoitteli äitiään. 

Race Across the World Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la 16.3. klo 21.  MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat