Minttu Kaulanen jakoi kuvan hurjasta muodonmuutoksestaan: "Peilistä katsoo itsevarmempi, iloisempi, energisempi ja tyytyväisempi tyyppi"

1:08
Sampo Kaulanen kertoi Olet mitä syöt -ohjelmassa huomanneensa Minttu-vaimonsa olevan tunnesyöjä.

Suurin pudottaja Suomi -ohjelman julkkiskaudelle osallistunut Minttu Kaulanen jakoi kuvan muodonmuutoksestaan Instagram-tilillään

Kauppiaan rouvanakin tunnettu Michele "Minttu" Murphy-Kaulanen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän esittelee hurjaa muodonmuutostaan. Suurin pudottaja Suomi -sarjaan osallistunut Kaulanen kertoo kuvien välillä kuluneen aikaa kolme kuukautta.

– Omassa päässäni isoin ero on lyhyemmät legginssit ja jälkeen kuvassa kaulakoru ja huulipunan puute. Järki toki tietää et kilolukemat on erit ja vaatekoot myös, mutta visuaalinen kapasiteetti ei erota näitä, hän kirjoittaa. 

Kaulanen paljastaa jälkeen-kuvasta olevan aikaa pari kuukautta ja hänen kroppansa on muuttunut lisää. Suurin muutos on kuitenkin tapahtunut naisen ajatusmaailmassa. 

– Olen oppinut nauttimaan tästä matkasta. En havittele pelkkää päämäärää, kilolukemaa, peilikuvaa tai tavoitevaatetusta. Mä olen 5 kuukauden aikana muuttanut tapaani ajatella.

– Peilistä katsoo itsevarmempi, iloisempi, energisempi ja nykyhetkeen tyytyväisempi tyyppi, hän lisää ja kiittää valmentajaansa Janni Hussia.

Minttu Kaulanen on naimisissa mediapersoonana ja kauppiaana tutun Sampo Kaulasen kanssa. Sampo Kaulanen kertoi hiljattain ottavansa uuden harppauksen urallaan ja opiskelevansa personal traineriksi.

Nelosella nähty Suurin pudottaja Suomi -sarja päättyy tänään keskiviikkona.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja