Mainos

Ministeri Lindström blogissaan: Kannatan PS-johtoon Sampo Terhoa

Perussuomalaisten kansanedustaja ja hallituksen työministeri Jari Lindström kertoo tuoreessa Uuden Suomen blogikirjoituksessaan kannattavansa perusuomalaisten uudeksi puheenjohtajaksi Sampo Terhoa. 

Lindströmin blogikirjoitus on julkaistu Uuden Suomen verkkosivuilla

– Uuden puheenjohtajan yksi tärkeä tehtävä on kiertää kenttää, ei tietenkään vuoden jokainen minuutti, mutta säännöllisesti kuitenkin. Mutta ennen kaikkea hänen tulee olla valmis laittamaan itsensä likoon puolueen eteen, kirjoittaa Lindström.

Lisäksi Lindström sanoo pitävänsä tärkeänä, että uusi puheenjohtaja on Suomessa paikan päällä. Puheenjohtajaksi ehdolla oleva europarlamentaarikko Jussi Halla-aho on arvellut, ettei välttämättä muuttaisi Brysselistä takaisin Suomeen puheenjohtajuuden takia. 

Perussuomalaisten johdosta väistyvä Timo Soini ei ole nimennyt suosikkiaan uudeksi puheenjohtajaksi. 

Perussuomalaisten puoluekokous pidetään parin viikon päästä Jyväskylässä. Vahvimpina ehdokkaina Timo Soinin seuraajaksi on pidetty ministeri Sampo Terhoa ja Jussi Halla-ahoa. 

Halla-ahon ja Terhon lisäksi puheenjohtajakisaan ovat ilmoittautuneet kansanedustajat Leena Meri ja Veera Ruoho sekä Raimo Rautiola Oulusta, Teemu Torssonen Keski-Suomesta ja Riku Nevanpää Satakunnasta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.