Milloin nainen on niin vanha, että hänestä ei voi kiinnostua seksuaalisesti? Miehet vastaavat

Väljähtyykö jokaisen suhteen seksielämä ajan myötä? 1:09
Se, paljonko seksiä "pitäisi" harrastaa, on yksilöllistä, seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen Kaalimadolta kuvailee. Mutta väljähtyykö seksielämä aina lopulta?

Juttusarjassa raati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Milloin nainen on liian vanha, että hänestä ei voi kiinnostua seksuaalisesti? Tai mikä on liian iso ikäero? Lähtisitkö esimerkiksi 50- tai 60-vuotiaan matkaan?" kysyy nimimerkki Liian vanha?

Näit lukijaraati vastasi

"Iällä ei ole väliä, kunhan nainen on itsekin seksuaalinen."
– 33, sinkku

"Ei ole yläikärajaa. Viriilejä naisia on kaiken ikäisiä!"
– 60, parisuhteessa

"Suunnilleen samanikäinen tai itseä nuorempi käy aina, jos naisella vaan haluja piisaa. Omalla ne loppui nelikymppisenä, jos niitä ikinä todella olikaan."
– 56, naitu

"Ei voi olla liian vanha. Vain huonoitsetuntoinen ajattelee olevansa liian vanha. Yli 50-vuotiaat ovat nykyään tosi hotteja. Ikäero on vain numeroita."
– 41, sinkku

"Aika yksilöllistä. Jotkut nelikymppiset voivat kiinnostaa itseä, mutta 50- tai 60-vuotiaat taitavat olla minulle liian vanhoja. Varmasti riippuu tapauksesta. Nopeasti sanoisin, että joku 20 vuotta ikäeroa saattaisi olla katto."
– 32, eronnut

"Ei se iästä ole kiinni. Valitettavasti vaan itseni ikäiset ja vanhemmat naiset eivät ole aikoihin pitäneet itsestään huolta, eivät liiku ja syövät miten sattuu. Löysä ja lihava sohvaperuna ei vaan kiinnosta missään mielessä."
– 48, sinkku

"Olen aina ollut sitä mieltä että ikä on vain numero. Vanhempi nainen voi todellakin olla seksikäs. Kun olin 27-vuotias, niin olin lyhyessä seksisuhteessa 57-vuotiaan naisen kanssa. Joten nainen ei mielestäni voi olla liian vanha ollakseen seksikäs."
– 38, parisuhteessa

Alla näet seuraavan kysymyksen – mies, miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä miehiltä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:Lue myös:

    Uusimmat