Millaisia alusvaatteita käytät – ovatko ne aina pitsiä ja seksikkäät? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Naistenlehdissä on usein juttuja, joissa korostetaan alusvaatteiden merkitystä erityisesti juhlapukeutumisessa. Miten suuri merkitys käytännössä omaan olemukseesi on sillä, millaiset alusvaatteet sinulla on ylläsi?

Pilaavatko mummokalsarit pikkujouluillan tai saako arkeen piristystä pukemalla pitsiunelmat kauppareissulle? Millaisia alusvaatteita ylipäätään käytät, ovatko ne aina esimerkiksi pitsiä ja seksikkäät?" kysyy nimimerkki Kuningas82.

Näin naiset vastasivat

"Pukeutuminen todellakin alkaa alusvaatteista! Itselleni seksikkäät alusvaatteet treffeille mennessä tai siistit alusvaatteet töissä tuovat itsevarmuutta ja kotona voi olla päällä ne ei-niin-näyttävät tai parhaat päivänsä jo nähneet alusvaatteet. Superseksikkäät pikkarit päällä lenkillä tai ne vähän kuluneet rintsikat töissä tuntuvat samalta kuin olisi kauluspaidan pukenut väärinpäin ja napit olisivat selässä!

Itse myöskin suosin erityylisiä alusvaatteita eri tilanteisiin. Kotona voi olla hassuja tekstejä pikkareissa, mutta treffeille haluan laittaa pitsiä ja koristeellista alusvaatetta."
– 25, sinkku


"Kyllä pilaa, siksi kaapista löytyvät kaikki mallit pelkistettyinä ja yksivärisinä, molemmat osat. On päällä sitten isommat tai pienemmät mallit, jos tulee yllätyksenä tarve riisuutua, ei tarvitse hävetä. Tietysti suunnitelluille tapauksille löytyy omat niin sanotut paremmat versiot, mitä ei arjessa raaski pitää."
– 32, sinkku

"Mahdollisimman mukavat, tissiliivit pitsittömät, alkkarit puuvillaiset. Ihonmyötäisempien juhlavaatteiden alle hiukan napakammat, mutta kuitenkin nekin mahdollisimman mukavat – mitä sitä itseään hiertävillä ja puristavilla kiusaamaan ja kiduttamaan."
– +50, leski

"Ei muuta väliä kuin se, että ovat mukavat päällä ja sopivat vaatteisiin: eivät pilkota väärästä paikasta tai muuta sellaista."
– 52, naimisissa

"Käytän aina urheiluliivejä. Ne ovat liiveistä ainoat, jotka eivät koko ajan valu, hierrä tai ole muuten epämukavat. Eli ei siis pitsiä näiden vaatteiden alla! Muutenkin menen aina mukavuus edellä. En esimerkiksi ymmärrä, kuka käyttää stringejä ja miksi, epämukavampaa vaatekappaletta en keksi."
– 33, parisuhteessa

"Kyllä vaikuttaa. Itse käytän stringejä aina. Kaikki muut ovat todella epämukavia päällä. Synnytyksen jälkeen jouduin käyttämään mummoalkkareita, ja ai että oli epämukavaa."
– 28 avoliitto

"Pukeutumishetkellä seksikkäät alusvaatteet tuntuvat ajoittain piristäviltä, mutta myöhemmin en edes muista, mitkä alusvaatteet päälläni ovat. Asia unohtuu siis hyvin nopeasti.

Juhlapukeutumisessa kiinnitän enemmänkin huomiota siihen, etteivät alusvaatteiden rajat erotu juhlavaatteista – tällöin tulee helposti valittua ne kaikkein huomaamattomimmat alusvaatteet seksikkäimpien edeltä."
– 25, sinkku

"On sillä vaikutusta omaan fiilikseen, olo on seksikkäämpi ja itsevarmempi, jos yllä on kivat alusvaatteet. Täytyy kuitenkin myöntää, että jos tiedän, etten ole riisumassa vaatteitani, alushousuiksi valikoituvat ehkä pöksyistä mukavimmat, eivät ne pitsisimmät. Jos tiedän, että luvassa on seksiä tai edes sen mahdollisuus, laitan aina yhteensopivat alusvaatteet, yleensä juuri jotain pitsiä. Se on kohteliasta kumppaniakin kohtaan. Joskus huijaan ja laitan mustien rintsikoiden kanssa mitkä vaan mustat alushousut, vaikkeivät samaa sarjaa olisikaan, mies ei sitä eroa tajua. Treffeille tai juhliin myös kivat alusvaatteet, olisi hölmö olo, jos hippavaatteiden alla olisivat ne kulahtaneimmat pöksyt. Ostan myös rintaliivien kanssa aina kahdet saman sarjan alushousut. Stringit ovat epämukavat, eivätkä mielestäni sovi takapuoleni muodolle, hotpantsit ovat suosikkejani."
– 33, parisuhteessa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat