Mainos

Miljoonavoitto nuorelle perheelle: "Nyt saamme sellaisen kodin, minkä haluamme"

Yksi puhelu muutti joulukuussa jämsäläisperheen elämän kertaheitolla. Perheen vaimo sai mieheltä työvuoron aikana sekä koti- että työpuhelimeen toistakymmentä puhelua ja tekstiviestiä. Lopulta mies sai vaimonsa kiinni ja tärkeä asiakin selvisi - perhe oli voittanut Eurojackpot-pelissä lähes kaksi miljoonaa euroa.

Voitto

Joulukuussa 2014 Eurojackpotin 17,8 miljoonan euron täysosuma osui Jämsän R-kioskilla pelatulle 10 osuuden porukalle.

Voitto on viides Suomeen tullut Eurojackpotin täysosuma.

Vaimo valahti tiedosta polvilleen, puhelimen toisessa päässä mies yritti vapisevilla käsillä pidellä puhelinta korvillaan, kerrotaan Veikkauksen tiedotteessa.

Voitto tuli hetken mielijohteesta Jämsän R-kioskilta ostetusta Eurojackpotin porukkaosuudesta.

Alkujärkytyksestä toipumisen jälkeen perhe sai voitosta varmistuksen Veikkaukselta ja nuori perhe alkoi suunnitella uudenlaista elämää - muun muassa omakotitalo oli ollut perheen haaveissa jo pitkään.

– Kun voittoon alkoi uskoa, kyllä se talon suunnittelu nousi ensimmäisenä mieleen. Nyt voimme saada juuri sellaisen kodin, minkä haluamme ja missä lapsilla on hyvä olla, vaimo kertoo.

Mies puolestaan unelmoi omasta "miesluolasta", mihin kenelläkään muulla ei ole asiaa.

– Sen saan sisustaa juuri niin erähenkisesti kuin haluan. Siellä voi sitten silloin tällöin nautiskella lasillisen laatujuomaa, mies unelmoi.

Omakotitalon lisäksi perhe suunnittelee sijoittavansa voittorahoja kiinteistöihin, metsään sekä matkusteluun. Aiemmin perhe joutui säästämään pitkään ennen lomareissulle lähtemistä, voittopotin saatuaan he nauttivat elämän helpottumisesta. 

– Raha on mennyt elämiseen ja lasten tarpeet ovat olleet aina etusijalla. Ei ole paljon juhlittu, mies kuvailee aiempaa elämäntilannetta.

– Nyt on mahdollisuus panostaa myös itseen, vaimo sanoo.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.