Miley Cyrus kasvoi herttaisesta teinitytöstä seksipommiksi – katso kuvat!

Näyttelijä ja laulaja Miley Cyrus on viihtynyt salamavalojen räiskeessä pikkutytöstä saakka. Tänä päivänä räväkkää tähteä ei kuitenkaan ole enää tunnistaa omaksi herttaiseksi itsekseen, sillä sekä tähden hiusmalli että tyyli on muuttunut radikaalisti.

Miley Cyrus, 20, on viimeisen kahden vuoden aikana käynyt läpi huomattavan muodonmuutoksen: herttaisesta teinitytöstä ei ole enää tietoakaan, kun hän astelee lavalle lyhyttukkaisena äärimmäisen rohkeissa asukokonaisuuksissa.

Herttainen teinityttö on enää muisto

Aiemmin Cyrus viihtyi pitkissä hiuksissa, jotka hulmusivat usein kiharoina. Tyttömäiset mekot ja entisaikojen Hollywood-glamour olivat tekijöitä, jotka määrittelivät vahvasti ihaillun tähden tyyliä ennen muodonmuutosta.

Poikatukka, paljasta pintaa ja niittejä

Jo kahdeksanvuotiaana ensimmäisen elokuvaroolinsa tehnyt Cyrus on aikuistunut kahdessa vuodessa rytinällä. Tähti etsii selvästi paikkaansa ja tähän on kuulunut olennaisena osana muodonmuutos prinsessasta räväkäksi tähdeksi, joka viihtyy nahassa ja niiteissä – ja paljastaa tätäkin mieluummin rohkeasti pintaa.

Nykyään urheilusta innostunut Cyrus viihtyy hyvin lyhyessä poikamaisessa hiusmallissa, jonka hän nostaa sähäkästi pystyyn. Itsevarma tähti ei pelkää arvostelua, jota hänen muodonmuutoksensa on saanut aikaan

Cyruksen tyyliin kuuluu tätä nykyä niin ikään olennaisesti nenärengas ja liuta korvakoruja. Tähti on mieltynyt myös erikoisiin sormuksiin ja erilaisiin vartalokoruihin, joilla hän täydentää räväkän tyylinsä.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja