Milan-vahti sai tarpeekseen rasismista – koko joukkue marssi pois kentältä kesken ottelun

Milan-vahti Mike Maignan sai tarpeekseen rasismista – koko joukkue marssi pois kentältä kesken ottelun 5:15
Katso: AC Milanin Mike Maignan sai tarpeekseen rasismista. Koko Milanin joukkue poistui kentältä tilanteen jälkeen.

AC Milanin ja Udinesen välisessä Serie A -ottelussa nähtiin ikävä käänne, kun Milanin ranskalaisvahti Mike Maignan joutui rasistisen huutelun kohteeksi.

Milan oli siirtynyt ottelussa juuri 1-0-johtoon, kun Maignan sai isäntäjoukkueen Udinesen faneilta rasistisia solvauksia niskaansa. Maignan marssi heitti pallon peliin ja marssi pois kentältä.

Maignan kävi kentän laidalla keskustelua joukkuetovereidensa kanssa, jotka osoittivat tukensa maalivahdilleen halein ja taputuksin. Lopulta Milan marssi pukukoppiin protestina rasismista.

Ottelu oli keskeytettynä useamman minuutin ajan, kunnes Milan palasi viheriölle.

Maignan kertoi ottelun jälkeen, mitä kentällä oli tapahtunut.

– Kuulin heidän matkivan apinan ääniä. Ensimmäisellä kerralla en sanonut mitään, mutta toisella kerralla menin kertomaan kentän laidalle, mitä maalin takana oikein tapahtui. Näin ei pitäisi tapahtua jalkapallomaailmassa, mutta valitettavasti tämä toistuu vuosittain, Maignan kertoi Milanin videolla.

– Meidän on reagoitava. Meidän on tehtävä jotain, koska emme voi pelata näin. Buuaukset ovat ok, koska pelaamme vieraskentällä, mutta rasismia ei pidä hyväksyä. Jotain on tehtävä.

Ottelu päättyi lopulta dramaattisesti vierasjoukkue Milanin voittoon. Noah Okafor laukoi 3–2-voittomaalin ottelun lisäajalla.

2101 UDI-MIL maalikooste

Katso ottelun kaikki maalit tästä.

Lue myös:

    Uusimmat