Mainos

"Miksi teet tämän pojallesi?" – tuntemattomalta mieheltä törkeää kritiikkiä pikkupojan äidille

Jen Anderson Shattuck sai kuulla täysin tuntemattomalta mieheltä kritiikkiä äidintaidoistaan.

"Hän on huono äiti."

Tällaista Jen Anderson Shattuck sai kuulla täysin tuntemattomalta mieheltä. Shattuckilla on kolmivuotias poika, joka pitää tutu-mekoista, ja pukeutuu niihin kaikkialla: kirkossa, kaupassa ja hiekkalaatikolla.

Läheisessä puistossa tutuun pukeutuminen oli kuitenkin liikaa – ainakin eräälle, ikänsä puolesta aikuiselle miehelle.

– Eilen kävelimme puistossa, kun minua ja poikaani puhutteli aggressiivisesti henkilö, joka halusi tietää, miksi pojallani oli hame. Emme tunteneet häntä, mutta hän vaikutti tarkkailleen meitä jo kauan, Shattuck kertoo Facebookissa.

– "Olen vain utelias", mies sanoi. "Miksi teet tämän pojallesi?" Mies ei ollut utelias. Hän ei halunnut vastauksia. Hän halusi, että me molemmat tiedämme, että se, mitä poikani tekee, mitä SALLIN hänen tehdä, on väärin.

Seuraavaksi mies otti käsittelyynsä pienen pojan.

– "Hänen ei pitäisi tehdä tätä sinulle", mies sanoi. Hän puhui suoraan pojalleni. "Olet poika. Hän on huono äiti. Tämä on lapsen pahoinpitelyä".

Mies otti kuvia pojasta ja Shattuckista, vaikka tämä kielsi. Hän uhkasi, että pian "kaikki saavat tietää".

"Minua ei saada tuntemaan oloani haavoittuvaksi ja pelokkaaksi"

Shattuck kutsui poliisin, joka hoiti tilanteen, ja jopa kehui Shattuckin pojan tutua. Sekään ei kuitenkaan korjannut aikuisen miehen aggression aiheuttamaa säröä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Poikani ei vieläkään tunne oloaan turvalliseksi. Hän haluaa tietää: "Tuleeko mies takaisin? Paha mies? Huutaako hän lisää ikäviä asioita hameestani? Ottaako hän lisää kuvia?" En voi sanoa varmasti. Mutta tämän voin sanoa: minua ei pelotella. Minua ei saada tuntemaan oloani haavoittuvaksi ja pelokkaaksi. En anna vihaisten tuntemattomien kertoa pojalleni, mitä hän saa tai ei saa pukea ylleen.

Shattuck rakastaa poikaansa ehdoitta, ja aikoo vastedes kertoa tämän pojalle entistä pontevammin.

– Huudan rakkauttani kadunkulmissa. Puolustan huutaen hänen oikeuttaan kävellä kadulla rauhassa, pukeutuneena mihin tahansa vaatteeseen, jota hän haluaa käyttää.

Lopuksi Shattuck kertoo perheensä moton.

– Me olemme rakastavia. Me olemme kilttejä. Me olemme määrätietoisia ja sitkeitä. Me olemme kauniita ja rohkeita. Tiedämme, keitä olemme. Vihaiset muukalaiset eivät muuta sitä, keitä olemme. Maailma ei muuta sitä, keitä olemme – me muutamme maailmaa.

Shattuckin tekstiä on jaettu jo yli 48 000 kertaa, ja se on kerännyt yli 63 000 tykkäystä. Shattuck on kiitollinen perheensä saamasta tuesta.

Video: Mitä tehdä, jos lasta kiusataan?

7:29

Lähde: Facebook.com

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.