Miksi Suomessa ei ole vielä seniorimissikisoja, Eino Makunen?

Yhdysvalloissa on jo 30 vuoden ajan järjestetty vähemmän huomiota herättävät kilpailut. Niissä haetaan yli 60-vuotiasta missiä, Miss Seniori Amerikkaa. Kilpailijat ovat elämänjanoisia naisia, jotka haluavat olla esillä.

Yli 60-vuotiaat kilpailijat laulavat, tanssivat ja soittavat tamburiinia. Kilpailun tarkoitus on tukea ikäihmisten itsetuntoa ja sisäistä kauneutta.

Kilpailuosioina ovat taidonnäyte, haastattelut ja iltapukukierros. Perinteistä uimapuku-osiota ei näissä kilpailuissa nähdä, vaan sen tilalla on kysymys kilpailijoiden elämänfilosofiasta.

Suomen missikeisari Eino Makunen ei ota kantaa siihen, voisivatko suomalaiset seniorit mittelöidä upeimman missin kruunusta.

– Minulle on tarjottu elämässäni kaikenlaisia asioita, ihan junioreista, lapsista ja teini-ikäisistä alkaen, mutta ei koskaan seniorijuttuihin liittyen. En halua ottaa kantaa tai paneutua asiaan, koska missi ja seniori eivät mene samaan kategoriaan. Usein seniori on ollut naimisissa, ehkä jo useammankin kerran, painottaa Eino Makunen.

Lähde: http://today.msnbc.msn.com

Studio55.fi/Siiri L'Ecuyer

Lue myös:

    Uusimmat