Miksi naiset valittavat, että seksi on raskasta? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Naiset aina sanovat, että seksi on ”raskasta”. Miksi?" Kysyy nimetön.

Näin naiset vastasivat!

"Seksi EI ole raskasta, vaan ihanaa. Jos olet kuullut usein seksin olevan raskasta naisten mielestä, etsisin heistä yhteistä tekijää. Näin äkkiseltään ajatellen tulee mieleen ainakin sinä itse – sanovatko seksiä sinun kanssasi harrastavat naiset näin? Myös kasvatus voi vaikuttaa. Jos tuntemasi naiset ovat kasvaneet sellaisen ajattelun parissa että seksistä nauttiva nainen on huora, eivät he varmastikaan ole oppineet nauttimaan siitä."
– 32, naimisissa 

"En oikein ymmärrä miten seksi voi olla raskasta. Luultavasti näillä naisilla on väärä kumppani vierellään, joka ei esimerkiksi sytytä naista tai joka ei muuten osaa petipuuhien saloja. Seksin pitäisi nimittäin olla nautinnollinen hetki molemmille. Eikä mitenkään raskasta puuhaa! Toki joskus saattaa väsyttää tai oloaan ei muuten tunne kovinkaan viehättäväksi, niin tällöin se saattaa olla vähemmän nautinnollista puuhaa normaaliin verrattuna, mutta jos seksi on aina raskasta, niin suosittelen vaihtamaan kumppania ja etsimään jonkun sellaisen, joka nauttii seksistä kanssasi."
– 26, parisuhteessa

"Seksi ei ole raskasta. Se on oikean, niin sanotusti antavan kumppanin kanssa ihanaa. Tästä vedän sen johtopäätöksen, että sinä, nimetön, et ole antava. Jos rytyytät naisen päällä kaksi minuuttia saunan jälkeen lauantaisin, ei ihme, että naisella on vähän raskasta. Mitä sinä tuot seksiin? Miten varmistat, että nainen nauttii? Jos et ole miettinyt näitä kysymyksiä aiemmin, siinä lienee vastaus ongelmaasi."
– 29, parisuhteessa

"Tapailet ihan vääränlaisia naisia. Seksi ei ole raskasta. Paitsi, jos se kestää 5 tuntia, eikä mies tule. Koskaan."
– 29, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja