Miksi naiset ovat niin tarkkoja alushousujen rajoista? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video neuvoo, miten tunnistat vääränkokoiset rintaliivit!

"Miksi naisille on niin tärkeää, etteivät alushousujen rajat näy housujen läpi?" kysyy nimimerkki Sepeteud.

Näin naiset vastasivat

"Ei kaikille ole tärkeää, mutta osa naisista tykkää näyttää mahdollisimman 'täydelliseltä' ilman rajoja. Itselle ei niin väliä, antaa kaikkien kukkien kukkia!"
– 19, kihloissa

"Koska se näyttää todella tökeröltä, kuin ei olisi osannut valita oikeankokoisia vaatteita päälleen."
– 28, sinkku 

"Aivan samaa mietin minäkin. Varmaankin samasta syystä, kun heille on tärkeää, ettei tukka pörhötä, maskara ole valunut, ettei rintaliivin olkain näy ja niin edelleen. Täytyy olla loppuun asti huoliteltu ja täydellinen syystä, jota en ymmärrä. Ehkä äiti syyllisti rumasta meikistä ja media opetti, etteivät naiset piere eivätkä heidän alushousujensa rajat saa näkyä? Koska olisihan se nyt supernoloa, jos selviäisi, että nainen käyttää oikeasti mukavia mummoalkkareita eikä mainoksista tuttuja pitsistringejä."
– 32, parisuhteessa

"Eipä ole kyseistä 'ongelmaa' kun kuljen aina mekossa... Toisaalta enpä ole ikinä kuullut, että kukaan nainen niistä olisi edes ollut huolissaan. Lähinnä me kauhistellaan miesten "rekkamiehen hymyä'!"
– 39, seurustelee

"Miettiikö joku oikeasti tällaista? Varmaan syy on sama kuin siinä, ettei moni haluaa rintaliiviensä olkaimien pilkottavan hihasta. Se on siistimmän näköistä. Pitääkö siitäkin nyt vetää herneet syvälle? Ei se tarkoita, että oma pikkarimalli hävettää tai että olisi jotenkin pinnallinen – kyse on ihan yleisestä siisteydestä. Onko se yhdeltä pois, jos toinen ei halua rajojen näkyvän?"
– 32, sinkku​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat