Mainos

Miksi nainen pihtaa parisuhteessa? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miksi parisuhteessa oleva nainen rupeaa pihtaamaan, niin, että seksiä on noin kerran puolessa vuodessa?" kysyy nimimerkki jätin jo.

Näin naisraati vastasi!

"Yleensä se pihtaaminen johtuu jostain ihan muusta kuin siitä, että tekeekö vai eikö tee mieli. Seksi kuuluu parisuhteeseen, siksi kannatta ensin miettiä, että onko teillä sitä parisuhdetta? Kohtaatteko toisenne muuten kuin sängyssä? Keskusteletteko, vietättekö aikaa yhdessä? Kaikki eivät aina muista, että parisuhdetta täytyy hoitaa.

Jos kohtaamiset ovat vain ja ainoastaan seksin vonkumista tai siihen viittaavaa, ei nainen lämpene. Nainen tarvitsee voitelua. Pusu ohimennen, huomionosoitus tai lempeä kosketus. Osoita naisellesi, että hän on sinulle tärkeä. Ja kaikista tärkein asia: puhu, puhu, puhu!"
– 42, eronnut

"Mahdollisia syitä ovat:

1. Naisen ei vain tee mieli seksiä, ja kun ei tee mieli, ihmisen ei ole pakko sitä harrastaa.
2. Naisen on suhteessa paha olla, ette keskustele näistä tunteista, sinua ei kiinnosta/hän ei jaksa uskoa, että sinua kiinnostaisi, tai hän ei uskalla puhua. Ei silloin tee mieli seksiä. Juu, ja jos nimimerkkisi "jätin jo" kertoo, miten yritit korjata tilanteen, niin onnea vain tulevaisuuden suhteisiin..."
– 30, parisuhteessa

”En osaa yhtään sanoa, kun en samaistu tilanteeseen lainkaan. Kyllähän miehetkin pihtaavat. Kai se on joku kyllästyminen? Et jostain syystä enää kiihota häntä pieruverkkareissasi sohvalla rötköttäessäsi, kumma juttu. Ehkä hänellä oli joku toinen. Ehkä johtuu hormoneista. Kuka tietää? Toivottavasti puhuit asiasta hänen kanssaan ennen kuin jätit, olisi voinut tulla asiaan selvyys. Jos puhuit, eikä tilanne muuttunut, jättäminen oli oikea ratkaisu. Ei kenelläkään ole oikeutta tuhota jonkun toisen seksielämää.”
– 30, sinkku

"Näen naisen pihtaamiselle kaksi mahdollista syytä. Yksi vaihtoehto on, että nainen ei yleisestikään ole kovin kiinnostunut seksistä ja sen harjoittamisesta. Toinen vaihtoehto aiemmin seksistä nauttineen pihtaamiselle on se, ettei seksin laatu yksinkertaisesti miellytä.

En tunne yhtäkään naista, joka ei haluaisi tyydyttävää seksiä. Saattaa siis olla oikea hetki katsoa peiliin ja miettiä, kuinka paljon itse innostuisit ajatuksesta, jos tarjolla on kolme työntöä ja tuijotus. Kyllä naiset haluavat seksiä ihan yhtä paljon kuin miehetkin, jos tarjolla on miellyttävää ja tyydyttävää kanssakäymistä. Toki on mahdollista, että tyytymätön naisesi haki jo seksinsä muualta, jolloin eroaminen oli oikea vaihtoehto."
– 24, parisuhteessa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja