Mainos

Miksi mies ei suutele seksin aikana? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi mies ei suutele huulille seksin aikana? Käytös tuntuu melko kylmältä. Suuteletko itse?" kysyy nimimerkitön.

Näin miehet vastasivat 

"Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että suuteluun sisältyy tunteita, intohimoa ja/tai rakkautta. Jos suutelua ei tapahdu seksin aikana, voi hyvinkin kyseessä olla vain seksi ilman sen kummempia tunteita. Itse, koska en juurikaan harrasta irtosuhteita, niin yleensä suutelen."
–  38, sinkku

"Osa miehistä skippaa suutelun, jos ennen sitä on ollut suuseksiä, joten tämä jatkuu myös seksin aikana. Koska se on joillekin selvästi ylitsepääsemätön este. Itse suutelen kyllä, sehän on oleellinen osa seksiä. Suutelu lisää intohimoa ja läheisyyttä, tällöin siitä saa myös enemmän irti kuin, jos se olisi pelkkää edestakaisin liikettä, jonka tavoitteena on saada edes jonkinlainen orgasmi. Sanotaan näin, jos mies ei suutele huulille seksin aikana, hän ei tiedä seksistä tai nautinnosta tarpeeksi."
– 34, sinkku

"Seksin aikana suulle suuteleminen jää ainakin allekirjoittaneelta vähiin johtuen aktin alussa annetusta suuseksistä. En itsekään halua tietää aina uudelleen, miltä ne omat eritteet oikein maistuvat, ja vastaosapuoli ajattelee tässä tapauksessa samoin. Jos naamavärkki on puhdas kaikesta ylimääräisestä ja senhetkinen asento antaa edellytykset suutelemiselle ilman mittavia akrobaattisia suorituksia, niin tottakai."
– 40, parisuhteessa

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.