Mainos

Miksi miehiä kiinnostaa naisten välinen seksi niin paljon? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi naisten välinen seksi on se, mistä miehet lähes aina utelevat naisparin kanssa keskustellessaan?" kysyy nimimerkki Kyllästynyt.

Näin miesraati vastasi

”No ei utele, väitän että useimpia aikuisia miehiä ei tuo asia oikeasti kiinnosta. Yhtään. Onko nyt niin, että etenkin nuorempien miesten pitää koittaa esittää naisseurassa jotain rohkeaa, jännittävää ja räväkkää? Kyllähän tuotakin kautta sitten keskustelussa varmasti pääsee liikkeelle. Ehkä ei kuitenkaan sitten positiiviseen ja haluttuun lopputulokseen? Nimittäin voi olla tyhjä pöytä edessä aika pian, ja entisiä kavereita poistumassa paikalta. Niin, tuohan todellakin vaatii sen, että kysymyksen esittäjä tuntee keskustelukumppanit aika hyvin, muuten asia on korni ja epäasiallinen kysyttävä. Voi tulla jopa lättyyn.”
– 56, naimisissa

"Miehet ovat kiinnostuneita naisparien seksielämästä siksi, että pornoteollisuus on tehnyt aiheesta nimenomaan miehille suunnatun tuotteen. Lukemattomissa kohtauksissa paikalle eksynyt mies todistaa lesboilua, kunnes hän aikansa touhua seurattuaan astuu näyttämölle ja tyydyttää kaksikon.

Miehille luoduissa mielikuvissa naispari on aina vajaa ja kaipaa tietoisesti tai tietämättään miestä päästääkseen täydelliseen tyydytykseen. Juuri sen takia miehet utelevat asiaa. Se kiihottaa, ja hyvin usein takana on ääneen lausumaton kysymys: 'Olisiko mahdollista päästä mukaan?' Moni mies ei näet ymmärrä, että hän on se viimeinen asia, jota naispari kaipaa sänkyynsä."
– Herra 47, naimisissa

”Se lienee se kiinnostavin asia, varsinkin, jos kyseessä on nuorempi mies tai muuten vain kiinnostusta naisten väliseen seksiin muita kautta. Sitten, kun aiheen 'yli' on päässyt, niin voi keskittyä ihmisiin itseensä, ilman seksistä utelua. Tuskinpa tätä tapahtuu kuitenkaan jokaisen kohdalla.”
– 36, sinkku

"Älä ole hei niin Kyllästynyt! On meitäkin, joita naisten välinen seksistä tai ylipäänsä kahden ihmisen välisestä seksistä uteleminen ei vaan kiinnosta."
– 36, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

2:51

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.