Jos mies näkee naisen bikineissä, ajatteleeko hän välittömästi seksiä? Miehet vastaavat

0:25

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Oletko bikinikunnossa? Tarkista asia kätevästi videolta!

"Kun katsot rannalla bikineissä olevaa naista, harhailevatko ajatuksesi aina seksiin? Siis siihen, minkälaista olisi seksi tuon kanssa?" kysyy nimimerkki Utelias.

Näin miesraati vastasi

"Ei harhaile. Mahdollisesti katson, että onpa hyvännäköinen, mutta se on sitten enemmän vain sitä kuin pidemmälle ajattelua."
– 20, sinkku

"Aivan rehellisesti, kyllä kieltämättä aika usein ajatukset saattavat harhailla seksiin, siis jos kyseinen nainen on omaan silmään miellyttävä. Muttei ehkä ihan aina. Mutta silti usein, ja näin käy oman kokemukseni mukaan helposti silloinkin, kun on omaan partneriin ja parisuhteeseen tyytyväinen."
– 36, avioliitossa

"Kyllä se riippuu ihan siitä naisesta. No, ehkä ajatus siitäkin, ettei kuuna päivänä haluaisi seksiä jonkun kanssa, kuuluu samaan sarjaan. Kuten myös se, ettei ole väliä, miten nainen on pukeutunut, käy ajatus silti mielessä."
– 56, naimisissa

"Kyllä. Seksi on aina mielessä, jos bikinimimmi on vähänkään siedettävän näköinen. Eikä naisen tarvitse välttämättä olla edes vähissä vaatteissa. Käytännössä miehet ajattelevat seksiä koko ajan. Tästä on monta tutkimusta, mutta ei aiheen ymmärtämiseen tarvita kuin evoluution ja genetiikan perustiedot. Mies on pohjimmiltaan lisääntymään pyrkivä siemenlinko. Ajatus on häiritsevä, mutta vuosituhansien geneettistä koodausta ei pyyhitä tyhjäksi yhdellä tai kahdella poliittisesti korrektilla kampanjalla."
– Herra 47, aviossa

"Ei. En käsitä miten bikinit vaikuttaisivat tuohon. Eiköhän rannalle mennä ihan jonkin muun syyn takia kuin haaveilemaan seksistä bikineissä olevien naisten kanssa."
– 36, sinkku

Lähetä oma kysymyksesi, me etsimme vastauksen:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja