Mainos

Miten suhtautuisit naimisissa olevaan naiseen, joka hakee seksiseuraa? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miten mies suhtautuu naimisissa olevaan naiseen, joka hakee seksiseuraa (ja miksei muutakin seuraa), kun oma mies ei anna, ei edes läheisyyttä ja huomiota?" kysyy nimimerkki Lasten takia vielä liitossa.

Näin miehet vastasivat

”Ei ole mitään yksiselitteistä patenttia tähän tilanteeseen. Joku mies voi olla ilahtunut huomionosoituksesta, ja on pelissä mukana omasta siviilisäädystään riippumatta. Toinen taas on ehdottomasti lojaali omalle partnerilleen ja passaa kohteliaasti. Asiaan liittyy myös aina ympäristö ja olosuhde, missä tämä tilanne tulisi vastaan, koska voihan olla miehelläkin vastaava tilanne ja haku päällä…?

Kovasti koittaisin oman miehen kanssa päästä asiasta keskustelemaan, mistä läheisyyden puute ja haluttomuus kiikastaa. Voiko sille vielä tehdä jotain? Puhuminen ei maksa mitään. Jos ei puheet auta, tai ne on jo pidetty, kannattaisin sitä, että pistetään heti peli poikki. Lapset ovat kovin joustavia ja ymmärtäväisiä elämäntilanteiden muutoksille, ja aikuisillekin on selkeys paras tilanne jatkuvan kyräilyn sijaan.”
– 56, naimisissa​​​​

"Jos ajautuisin kuvailtuun tilanteeseen, suhtautuisin epäluuloisesti ja varautuneesti. Jotta voisi suhtautua jollain muulla tavoin, pitäisi tietää tilanteesta paljon enemmän: onko seksiseuraa hakevan naisen mies tietoinen siitä, että nainen hakee seksiseuraa, läheisyyttä ja huomiota ja hyväksyykö mies tämän. Vaikka tilanne olisi avioliitossa huono, kunnioitusta pitää olla."
– 36, suhdestatus: sinkku

"Suhtautuminen riippuu miehestä. Jos hän on samoissa puuhissa eli saalistamassa, asenne on varmasti hyvinkin myönteinen, suorastaan innokas. Kukapa kieltäytyisi seksiseurasta, jota tarjoaa naimisissa oleva nainen. Tavallaan tuplaosuma: seikkailusta ei seuraa mitään pitkällisempää ja saa seksiä toisen miehen kumppanilta. Me miehet kun olemme kovia kilpailemaan.

Aviosuhteesi ei haittaa sen enempää sinkkuja kuin aidan yli kurkkivia ukkomiehiä. Molemmille kelpaa hetken huuma, kunhan teet pelin säännöt heti selviksi. Ei muuta kuin vapaata viikonloppua hakemaan ja baanalle tai nettiin!"
– Herra 47, naimisissa


 

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

0:44

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.