Miksi 135 miljoonan euron hankinta ei sopeudu Barcelonaan? Hallitseva mestari ravistelee maalihanoja lauantaina La Ligassa

Barcelonan sarjajohdosta katosi viikko sitten kaksi pistettä joukkueen jäätyä Athletic Bilbaon kanssa maalittomaan tasapeliin samalla kun Real Madrid voitti Madridin derbyn. Katalonialaisilla on oiva mahdollisuus korjata kurssia lauantaina, kun se kohtaa sarjan tyvipäästä vieraaksi saapuvan Valladolidin.

Barcelonan ero Real Madridiin on kuusi ja Atlético Madridiin seitsemän pistettä. Blaugrana pelaa lauantaina kolmantena olevan Atletico Madridin jälkeen, joka on aiemmin päivällä kohdannut Rayo Vallecanon. Arkkivihollinen Real Madrid on tositoimissa vasta sunnuntai-iltapäivällä Gironaa vastaan.

Maalinteon ei pitäisi tuottaa haasteita joukkueelle, jonka riveistä löytyvät Lionel Messi ja Luis Suarez. Kaksikko on iskenyt La Ligassa jo yhteensä 36 maalia hallitsevalle mestarille. Paljon riippuu kuitenkin siitä, miten paljon päävalmentaja Ernesto Valverde päättää kierrättää kokoonpanoa tiistain Mestarien liigan neljännesvälierää Lyonia vastaan silmällä pitäen.

Neymarin lähdön jälkeen Barcelona on etsinyt toimivinta palaa Messin ja Suarezin rinnalle vasemmalle kaistalle. 135 miljoonalla eurolla Liverpoolista Barcelonaan siirtynyt Philippe Coutinho saa jatkuvasti mahdollisuuksia, mutta ei toistaiseksi ole löytänyt paikkaansa Barcelonan systeemistä kuin hetkittäin.

Päävalmentaja Valverde odottaa kuitenkin eniten Samuel Umtitin mahdollista paluuta pelikentälle. Ranskalaistoppari on ollut marraskuun lopusta asti sivussa polvivamman vuoksi ja omaa mahdollisuudet esiintyä kotiyleisölle lauantaina. Väkisin Umtitia tuskin kuitenkaan peluutetaan, sillä sijalla 15. ja kolme pistettä putoamisviivan yläpuolella oleva vierasjoukkue Valladolid on tehnyt tällä kaudella vain 19 maalia, mikä on sarjan pienin tehtyjen maalien määrä.

Seuran tuore yllätyshankinta Kevin-Prince Boateng saatetaan hyvin todennäköisesti nähdä ottelussa kentällä joidenkin avauskokoonpanon pelaajien levätessä tulevan viikon Lyon-ottelun varten.

Kaikki La Ligan ottelut suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi. C Moren kanavat ovat vapaasti katsottavissa tämän viikonlopun (15.-17.2.) ajan! 

La Ligan ottelut C Morella lauantaina:

Celta Vigo – Levante klo 13.55 C More Sport1
Rayo Vallecano – Atletico Madrid klo 17.10 cmore.fi
Real Sociedad - Leganes klo 19.25 C More Max
Barcelona – Valladolid klo 21.40 C More Max             

Lue myös:

    Uusimmat