Mikko Rantasen valmentaja vaimensi huhut suomalaisen mahdollisesta takapakista – harjoitukset väliin jättänyt tähti pelikunnossa

Colorado Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar vaimensi maanantaina huhut siitä, että Mikko Rantanen olisi ottanut takapakkia pitkän loukkaantumisensa jälkeen. 

Rantanen ei pelannut lauantain paluuottelun kolmannessa erässä eikä myöskään harjoitellut maanantaina, vaikka joukkueella oli sunnuntai vapaana. Bednarin mukaan Rantanen saattaa olla mukana kokoonpanossa keskiviikon ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan.

– Hoidamme hänet parhaaseen mahdolliseen tilanteeseen, jotta hän voi menestyä. Jos hän tarvitsee aikaa ennen kuin menemme Torontoon, niin annamme hänelle sitä. Hän pelasi todella hyvin paluuottelussa, joten seuraamme hänen vointiaan ja etenemme siitä, Bednar sanoi Denver Postille.

Suomalaishyökkääjä oli loukkaantunut lokakuun 21. päivä ja häneltä oli jäänyt väliin peräti 16 ottelua. Rantanen iski paluuottelussaan viime viikonloppuna Chicago Blackhawksia vastaan tehopisteet 1+3.

Lue myös:

    Uusimmat