NHL:stä kutkuttava tieto: Mikko Rantasen paluu lähestyy!

Lokakuussa loukkaantuneen Mikko Rantasen pelikunto lähestyy päivä päivältä. Suomalaishyökkääjä on jo luistellut NHL-seuransa Colorado Avalanchen harjoituksissa toden teolla.

Rantasen nilkka vääntyi pahannäköisesti tasan kuukausi sitten pelatussa ottelussa St. Louis Bluesia vastaan. Pahimmat pelot eivät kuitenkaan toteutuneet, ja Rantanen pääsi jo pian kuntouttamaan jalkaansa.

Nyt Rantanen on jo harjoitellut useamman kerran Avalanchen miehistössä. The Athletic -lehden toimittaja Ryan S. Clark kertoi torstaina Twitterissä, että suomalainen on jo pian pelikunnossa.

Gabriel Landeskog ei ole luistellut ja menee tapaamaan lääkäriä tällä viikolla samalla, kun Mikko Rantanen jatkaa luistelua sillä ajatuksella, että hän voisi "liittyä joukkueeseemme pian", Clark tiivistää Coloradon torstain aamujäiden annin ennen 2-3-tappioon päättynyttä vierasottelua Minnesota Wildia vastaan.

Colorado pelaa seuraavaksi lauantaina kotijäällä Toronto Maple Leafsia vastaan. Sen jälkeen edessä on kolme välipäivää ennen kuin Edmonton Oilers saapuu vieraisille Denveriin.

Lue myös:

    Uusimmat