Mikko Rantasen puuttuminen NHL-leiriltä mietitytti päävalmentajaa: ”Toivomme todella, että hän liittyy jossain kohtaa mukaan”

NHL-seura Colorado Avalanche avasi harjoitusleirinsä ilman Mikko Rantasta, jota seurajohto odotti paikalle jo joukkueen kokoontuessa yhteen. Päävalmentaja Jared Bednar toivoo nyt, että suomalainen olisi sentään jossain kohtaa mukana leirityksessä.

Rantanen ei ole vieläkään päässyt yhteisymmärrykseen NHL-seuransa kanssa tulevasta jatkosopimuksestaan, joka nostaa tähtihyökkääjän kerralla pelipaikkansa parhaiten palkattujen pelaajien joukkoon.

Avalanche aloitti torstaina valmistautumisensa uuteen kauteen harjoitusleirillään. Rantasta ei vain toiveista huolimatta saatu vielä paikalle.

– Hän on ehdottomasti todella tärkeä pelaaja meille ja haluaisimme kovasti saada hänet mukaan leirille. Hän ei tietenkään ole täällä, joten minun ja joukkueen huomio on niissä kavereissa, jotka ovat täällä pukukopissa valmistautumassa runkosarjan ensimmäiseen otteluun, päävalmentaja Bedner kommentoi medialle.

– Me todella toivomme, että hän liittyy mukaamme jossain kohtaa.

Rantanen on 22-vuotiaana pelaajana niin sanottu rajoitettu vapaa pelaaja, jonka on tehtävä sopimus ensisijaisesti hänen oikeutensa omistavan Coloradon kanssa. Hänellä on oltava sopimus viimeistään marraskuun viimeisenä päivänä tai muussa tapauksessa hän ei saa pelata koko kauden aikana NHL:ssä.

NHL-kausi käynnistyy 2. lokakuuta.

Lue myös:

    Uusimmat