Mikko Rantasen maalitili lihoi entisestään – ratkaisun hassutelleen joukkuetoverin kohtalo puhutti: "On eräänlainen vitsi, ettei hän ole tähdistöottelussa"

Mikko Rantasen vahva vire NHL:ssä jatkui lauantaiaamuna, kun suomalainen napautti kauden kauden 17. maalinsa Arizona Coyotesia vastaan.

13. peräkkäisen kotivoittonsa napsinut Colorado voitti ottelun voittolaukauskilpailun jälkeen maalein 4–3. Kuudesti ottelussa laukonut Rantanen palkittiin ottelun kolmostähtenä.

Katso Rantasen osuma alapuolella olevasta twiitistä.

Rantanen pelaa tulostenkin valossa hurjaa kautta. 31 ottelussa ovat syntyneet tehot 17+24=41, mutta NHL:n tähdistöottelussa Vegasissa häntä ei nähdä, sillä kiintiöiden vuoksi Coloradosta matkaan lähtevät vain Rantasen ketjukaveri Nathan MacKinnon ja puolustajatähti Cale Makar.

NHL:n syöttöpörssin toisena oleva Nazem Kadri olisi ollut Rantasen ohella niin ikään varteenotettava Avalanche-edustaja tähdistöviikonloppuun.

– Rehellisesti. On eräänlainen vitsi, että hän ei ole tähdistöottelussa. Hänen kautensa on ollut ihan uskomaton. Jos katsoo tuota rankkariakin, kärsivällisyyttä kiekon kanssa, taitoa ja tasapainoa. Se on aika uskomatonta. Jokaisen pitäisi äänestää häntä mukaan viimeisenä miehenä, sillä hän todella ansaitsee olla mukana Vegasissa, rankkarillaan ottelun ratkaisseen Kadrin joukkuetoveri Tyson Jost sanoi The Denver Postille ottelun jälkeen.

NHL:n tähdistöottelu pelataan 5. helmikuuta. Pelaajilla on yhä mahdollisuus päästä tapahtumaan mukaan yleisöäänestyksen kautta. Coloradon virallinen Twitter-tili onkin masinoinut mittavan kampanjan Kadrin valitsemiseksi mukaan vielä jälkijunassa. 

Katso Kadrin rankkariratkaisu alapuolelta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja