Mikko Leppilampi muistelee rankinta Tanssii Tähtien Kanssa -lähetystään vatsataudin kourissa: "Aina, kun kamera kääntyi pois..."

10:39
Kurkkaa Tanssii Tähtien Kanssa -kulisseihin!

Tanssii Tähtien Kanssa -juontaja Mikko Leppilampi vieraili MTV Uutisten Livessä sunnuntaina juuri ennen kenraaliharjoitusten alkamista.

TTK-juontaja Mikko Leppilampi vieraili sunnuntaina MTV Uutiset Livessä juuri ennen kenraaliharjoitusten alkamista. Leppilampi kertoi, että tänä vuonna studiolla on erityisjärjestelyt myös yleisön asettelussa. Yleisöä liveissä on paikan päällä, mutta rajoitetusti. 

Leppilampi muisteli haastattelussa myös sitä kohtalokasta iltaa, kun uutisankkuri Kirsi Alm-Siira pyörtyi tanssiesityksensä jälkeen. Hän kertoi, että se on jäänyt hänelle erityisesti mieleen livelähetyksistä. 

Hän paljastaa myös, että hän oli itse vatsataudin kourissa ensimmäisen juontamansa kauden finaalissa. 

– Aina, kun kamera kääntyi pois, niin kävin ämpärillä. Eihän sieltä enää loppujen lopuksi tullut mitään. Minulla oli veto aivan veks. Makasin poski kylmää lattiaa vasten, kun ohjaaja sanoi, että Mikko 10 sekuntia, niin ollaan taas suorassa ja sieltä oli noustava, Leppilampi muistelee.

Katso koko haastattelu videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja