Mike Tysonilta huvittava kommentti UFC-mellakasta – Piti vastustajan korvan puremista pienempänä pahana

Myös 44 tyrmäysvoittoa urallaan ottanut Mike Tyson kommentoi Conor McGregorin ja Habib Nurmagomedovin joukkotappeeluun päättynyttä ottelua Twitterissä erikoisin sanankääntein.

Pääkuvan videolla tunnelmia ottelusta.

Venäläinen Habib Nurmagomedov ja irlantilainen Conor McGregor kohtasivat lauantaina UFC:n kevytsarjan titteliottelussa Las Vegasissa. Voittosa jälkeen Nurmagomedov kiipesi laidan yli ja hyökkäsi McGregorin valmentajan John Kavanaghin ja taustajoukkojen kimppuun.

Tilanne äityi valtavaksi nujakaksi, jonka seurauksena joku Nurmagomedovin taustajoukoista löi McGregoria.

Nyt tapaukseen on ottanut kantaa entinen raskaansarjan nyrkkeilijä Mike Tyson. Ottelusta twiitannut Tyson oli häkeltynyt lopun tapahtumista.

–Käsittämätöntä. En olisi ikinä uskonut, että näin käy. Hullumpaa kuin minun ottelumellakkani.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tysonin kommentti hänen omasta mellakastaan on huvittava, sillä nyrkkeilijä puri urallaan vastustajansa korvasta palan irti. Tyson otteli vuonna 1997 Evander Holyfieldia vastaan ja puri palan irti vastustajan molemmista korvista.

Tuomari ei keskeyttänyt ottelua ensimmäisen puremisen takia, vaan antoi varoituksen. Toinen pureminen oli liikaa ja ottelu keskeytettiin.

Tyson tulistui uudestaan ollessaan ottelun jälkeen matkalla pukukoppiin ja yritti kiivetä katsojien kimppuun.

– Joku kaatoi pullollisen vettä niskaani ja joku toinen näytti keskaria. Kiipesin kaiteen yli ja yritin päästä heihin kiinni, Tyson muisteli kirjassaan Undisputed Truth: My Autobiography.

Tyson selitti myöhemmin purreensa Holyfieldin korvaa, sillä tämä oli puskenut Tysonia päällään. Tyson sai episodista vuoden ottelukiellon.

Myös Twitterissä muistettiin radikaali ottelu. 

– Purit oikeasti toisen ihmisen korvan irti, eräs kommentoi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä

Tyson lopetti uransa vuonna 2005.

Lue myös:

    Uusimmat