Mike Tyson potee syyllisyyttä raplegenda Tupac Shakurin kuolemasta – "Se oli todella kamala päivä"

Mike Tyson tuli punnitukseen tuimana kuin huippuvuosinaan – näin nyrkkeilylegendat psyykkasivat toisiaan 1:20
Mike Tyson palasi hiljattain nyrkkeilykehään.

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson paljastaa poteneensa syyllisyyttä rapikoni Tupac Shakurin kuolemasta, koska pyysi häntä samana iltana katsomaan otteluaan.

Rap-artisti Tupac Shakur menehtyi 13. syyskuuta vuonna 1997 kuusi päivää aiemmin saamiinsa ampumavammoihin Las Vegasissa. Shakuria ammuttiin liikkuvasta autosta, kun hän oli matkalla klubille Mike Tysonin ja Bruce Seldonin välisen mestaruusottelun jälkeen.

Shakur oli katsomassa ottelua ystävänsä Tysonin kutsumana. Nyrkkeilyikoni potee syyllisyyttä tapahtuneesta, koska oli pyytänyt Shakuria tulemaan paikalle.

– Se oli todella kamala päivä, todella kamala. Tunsin hieman syyllisyyttä siitä, että hän tuli otteluun. Minä painostin häntä tulemaan, Tyson kertoo VladTV:n haastattelussa.

Tysonin oli määrä tavata Shakur myöhemmin illalla Las Vegasin yöelämässä 662-klubilla. Kumpikaan ei lopulta päässyt paikalle.

– Olin menossa ulos hänen kanssaan tuona iltana. Lupasin mennä hänen kanssaan klubille. Mutta olin juuri saanut pienen vauvan, jonka äiti yllytti minut jäämään kotiin, Tyson kertoo.

Tyson sai itse kuulla kohtalokkaasta ampumavälikohtauksesta vielä saman illan aikana. Uutinen tuli Tysonille järkytyksenä.

– Tuona iltana joku soitti minulle ja kertoi tapahtuneesta. Tuollaista tapahtuu minun maailmassani, se oli osa minun maailmaani. Vain koska kyseessä oli Tupac, ja se liippasi läheltä minua, se tuntui erilaiselta.

– Odottaisin, että joku kuolisi tappelun jälkeen tai loukkaantuisi tai jotain hullua tapahtuisi, mutta kun se tapahtui hänelle, se oli erilaista, Tyson toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat