Mike Tyson "kuoli" ensikokeilulla – nyrkkeilysuuruus ylistää rupikonnan myrkkyä elämänsä täyskäännöksessä

Entinen mestarinyrkkeilijä Mike Tyson tunnettiin kehässä siitä, ettei hän pelännyt mitään. Tätä asennetta häneltä on löytynyt myös kehäköysien ulkopuolella.

Elämänsä aikana erilaisiin päihteisiin ja nautintoaineisiin huolella tutustunut Tyson, 55, on kertonut New York Postille, että hän "kuoli" kokeiltuaan rupikonnan elimistöstä saatavaa psykedeelistä myrkkyä ensimmäistä kertaa neljä vuotta sitten. 

– Olen havannut "tripeilläni" sen, että kuolema on kaunis. Elämän ja kuoleman on molempien oltava kauniita, mutta kuolemalla on huono maine. Rupikonna on opettanut minulle, etten tule olemaan täällä ikuisesti. Meissä on parasta ennen -päiväys, Tyson järkeili Miamissa järjestetyssä psykedeelisten aineiden konferenssissa. 

Tysonin mainitsema rupikonna on tieteelliseltä nimeltään Bufo alvarius, koloradonkonna, jota tavataan Meksikossa ja Yhdysvaltojen eteläosissa. Sen elimistössä olevalla myrkyllä on huumaavia vaikutuksia.

Tyson kertoo polttaneensa myrkkyä yli 50 kertaa. 

– Ensimmäisessa kerrassa oli kyse haasteesta. Käytin tuohon aikaa kovia huumeita, kuten kokaiinia, joten ajattelin "että miksipä ei". Se oli kuin toinen ulottuvuus. 

– Minä "kuolin" tuolla ensimmäisellä tripilläni.  

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Raskaan sarjan entinen mestari on viime vuosina saanut elämänsä raiteilleen. Tysonin mukaan rupikonnan myrkyllä on ollut suuri rooli siinä, että hän pudottanut painoaan valtavasti, aloittanut taas täysipainoisen treenin ja lähentynyt perheensä kanssa. 

– Se on lisännyt luovuuttani ja auttaa minua keskittymään. Olen liikemiehenä ja yrittäjänä enemmän läsnä, psykedeelisten aineiden puolestapuhujana toimiva Tyson summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja