Mike Tyson, 54, palasi tyylillä ja voimalla kehään! Ottelun jälkeen alkoi uusi show: "Minä olen aloittelija"

Mike Tyson tuli punnitukseen tuimana kuin huippuvuosinaan – näin nyrkkeilylegendat psyykkasivat toisiaan 1:20
Näistä lähtökohdista startattiin liikkeelle. Tyson ja Jones punnitustilaisuudessa.

Mike Tyson osoitti kovan kuntonsa kohutussa paluuottelussa Roy Jones junioria vastaan Los Angelesissa. Eikä Tysonilta näytä energia loppuvan vieläkään.

Mike Tysonin paluuottelusta on puhuttu kuukausikaupalla, ja nyt se on ohi. Tyson ja 51-vuotias Roy Jones junior eivät tarjoilleet nyrkkeilyn hienouksia, mutta ainakin unohtumaton ja nostalginen kokemus se nyrkkeilyfaneille oli.

Kahdeksan kahden minuutin erää käsittänyt ottelu käytiin normaaleja paidattomia otteluita pehmeämmillä hanskoilla. Ottelu olisi keskeytetty, jos jompikumpi ottelijoista olisi alkanut vuotaa verta.

Tyson sai ottelussa hivenen iskuja enemmän sisään, mutta virallisia pistetuomareita ei ollut. Ex-nyrkkeilijät Christy Martin, Vinny Pazienza ja Chad Dawson jakoivat omat pisteensä oman sovelletun järjestelmän perusteella.

Jones kiristi tahtia lopussa ja sai yhden tuomarin puolelleen. Yksi tuomari äänesti tasapeliä ja yksi Tysonin voittoa, joten tuloksena oli tasapeli.

Molemmat ottelijat kunnioittivat toistensa suorituksia haastattelupisteellä. Tyson hihkui innoissaan hyväkuntoisen näköisenä.

– Löit minua kovaa koukulla. Arvostan, hän sanoi ja kätteli Roy Jones Junioria.

Jones kehui erityisesti Tysonin vartaloiskuja, jotka tekivät kipeää.

– Olen tottunut kolmen minuutin eriin. Välillä kaksi minuuttia tuntui kolmelta, Tyson heitti.

"Odotan, että pääsen harjoittelemaan"

Tysonin painoksi ilmoitettiin punnitustilaisuudessa tasan sata kiloa, kun Jones painoi viisi kiloa vähemmän.

Tyson hieman provosoitui, kun haastattelija kysyi Jonesilta, että oliko hän peloissaan.

– Hei, hän lopetti nyrkkeilyn kolme vuotta sitten, minä en ole ollut kehässä 15 vuoteen. Minä olen aloittelija, miksi kukaan ole huolestunut minusta, hän heitti.

Tyson oli tyytyväinen siihen, että ottelu kesti täydet kahdeksan erää. He olivat valmiita kohtaamaan kehässä uudelleenkin.

– Odotan, että pääsen taas salille harjoittelemaan, hän sanoi.

Jones esitteli innoissaan hanskojaan, jotka oli tuunattu menehtyneen Kobe Bryantin kunniaksi Los Angeles Lakersin väreihin.