Mike Tyson kimpaantui Floyd Mayweatherin lausunnosta –"Hän on todella harhainen, pelokas ja pieni mies"

Nyrkkeilyn raskaan sarjan legenda Mike Tyson antoi täyslaidallisen historian parhaana nyrkkeilijänä itseään pitävälle Floyd Mayweatherille.

Uransa lopettanut Floyd Mayweather on useampaan otteeseen mainostanut pitävänsä itseään kaikkien aikojen parhaana nyrkkeilijänä. Mayweather antoi mielipiteensä viimeksi huhtikuussa, kun hän sanoi olevansa parempi kuin nyrkkeilyikonit Muhammad Ali ja Sugar Ray Leonard.

Mayweatherin sanat ovat kiirineet myös nyrkkeilylegenda Mike Tysonin korviin. Tyson antoi asiasta hyvin vahvan mielipiteensä. Muhammad Ali on suurenmoinen nyrkkeilijä, jonka tasolle Mayweather ei Tysonin mukaan yllä.

– Hän on todella harhainen. Kuuntele, jos hän olisi edes lähellä suurenmoisen Muhammad Alin maailmaa, hän voisi viedä lapsensa kouluun itse. Ok, hän ei voi viedä lapsiaan itse kouluun, ja hän puhuu olevansa mahtava, Tyson lataa Sport Biblen mukaan.

– Suurenmoisuus ei ole itsensä suojaamista ihmisiltä. Suuruutta on olla ihmisten hyväksymä, Tyson jatkaa.

Urallaan sievoisia summia tienannut Mayweather ei hävinnyt ammattilaisuransa aikana otteluaan. Kehässä pelottomuutensa osoittanut Mayweather on Tysonin mukaan nyrkkeilykehän ulkopuolella aivan liian pelokas.

– Hän ei voi viedä lapsiaan itse yksin kouluun. Hän on pelokas ja pieni mies Hän todella pieni, pelokas mies, Tyson tylyttää.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja