Mike Tyson ja Tyson Fury neuvotelleet superottelusta – "hullusta tarjouksesta" yllätyskäänne

Nyrkkeilyn WBC-liiton raskaan sarjan mestari Tyson Fury paljastaa käyneensä Mike Tysonin kanssa keskusteluja mahdollisesta kaksikon välisestä ottelusta. Rahallisen tarjouksen osalta esiin tuli kuitenkin yllättävä käänne.

Kesäkuun lopussa 54 vuotta täyttävä Mike Tyson on kertonut halustaan palata kehään hyväntekeväisyysotteluiden merkeissä. Yhdysvaltalaislegenda on myös julkistanut sosiaalisessa mediassa vaikuttavia videoita tuoreista nyrkkeilytreeneistään, joissa iskut lähtevät edelleen sähäkästi.

Mike Tysonin mukaan nimetty Tyson Fury kertoo idolinsa leirin lähestyneen häntä. 

– Hänen tyyppinsä ottivat minuun yhteyttä, ja minun ja Miken välillä oli puhelu. Se oli todellista, mutta ei koskaan johtanut eteenpäin. Joku, joka oli tarjoamassa rahaa Mikelle, vetäytyi ja tarjosi meille vain hiluja. Mike puhui 500 miljoonan dollarin (445 miljoonan euron) luvuista, mutta mitä meille tuli paperilla, oli vitsi. Se oli hullua, Fury kertoi IFL TV:lle.

– Sain hyväntekeväisyysottelusta 10 miljoonan dollarin (8,9 miljoonan euron) tarjouksen ESPN:ltä, mutta nähdäkseni kaikki ovat nyt siirtyneet sivuun.

"Superottelu" Tysonia vastaan olisi toisaalta asettanut Furyn vaikeaan asemaan. Tarjolla ei olisi hänen nähdäkseen ollut kunniaa, voittaisi britti tai häviäisi.

– Olisin rakastanut olla samassa kehässä hänen kanssaan ja liikkua ympäriinsä. Mutta jos hän olisi voittanut, ihmiset olisivat sanoneet, että olen roskaa, koska 53-vuotias löi minut, ja jos minä olisin päihittänyt hänet, olisin pahoinpitelijä, Fury, 31, sanoi ja lisäsi:

– Se olisi lose-lose-tilanne minulle. Se oli rahaa, jota en tarvinnut otellakseni parhaansa ohittanutta miestä vastaan.

Raskaan sarjan entinen maailmanmestari Mike Tyson lopetti ammattilaisuransa vuoteen 2005.

Lue myös:

    Uusimmat