Mike Tyson esitti UFC-mestarille otteluhaasteen – Jon Jones sanoo olevansa valmis yhdellä ehdolla

Mike Tyson kokeilee tyttärensä hoverboardia 0:32
Mike Tyson kokeilee videolla tyttärensä hoverboardia.

UFC:n alemman raskaan sarjan vapaaottelumestari Jon "Bones" Jones on tarttunut Mike Tysonin hänelle esittämään täkyyn. Jones on valmis kohtaamaan legendan nyrkkeilykehässä sillä ehdolla, että yhdysvaltalaiskaksikko ottaa myöhemmin yhteen myös vapaaottelussa.

Kesäkuun lopussa 54 vuotta täyttävä Mike Tyson on tekemässä paluuta nyrkkeilykehään. Hän esitti tuoreeltaan Jonesille haasteen vertaillessaan vapaaottelua ja nyrkkeilyä toisiinsa.

Tyson myönsi vapaaottelun olevan suosittua, mutta korosti, että parhaat nyrkkeilijät tienaavat enemmän kuin UFC-ottelijat.

– Saadakseen 100 miljoonaa dollaria Conor McGregorin täytyi nyrkkeillä Floyd Mayweatheria vastaan. Jon Jonesin täytyy nyrkkeillä minua vastaan, jos hän haluaa saada superpaljon rahaa, Tyson sanoi Instagram-livelähetyksessä.

Jones vastasi omalla Instagram-tilillään.

– Mike Tyson, nyrkkeilen sinua vastaan kehässä, jos lupaat tarjota minulle kunnon ottelun oktagonissa myöhemmin. Ja koska kunnioitan sinua niin paljon, lupaan, etten riko sinulta mitään, Jones kirjoitti.

32-vuotias UFC-huippu Jones voisi tehdä vapaaottelussa rujoa jälkeä itseään tuntuvasti vanhempaa nyrkkeilylegendaa vastaan. Tysonin leipälajissa nyrkkeilyssä asetelma olisi sen sijaan etukäteen arvioiden jännittävämpi.

Lue myös:

    Uusimmat