Mikael Jungnerin jalka rusahti suorassa televisiolähetyksessä – heitti tilanteesta ronskin vitsin

Mikael Jungner kommentoi MTV Uutisille Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman suorassa lähetyksessä sattunutta haaveria.

Ex-kansanedustaja Mikael Jungner loukkasi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisessä jaksossa jalkansa. Jungner totesi heti tanssin jälkeen Mikko Leppilammen haastattelussa satuttaneensa jalkansa.

– Omiin korviin kuului rusahdus nilkasta, toivottavasti ei mitään vakavaa, Jungner kuittasi lähetyksessä.

Vaikka ex-kansanedustajan ensimmäinen tanssi päättyi haaveriin, oli hän vitsituulella.

– Ei siinä voi olla mitään isompaa, koska me olemme viimeisiä, ja jos haluaa jatkaa tanssimista, niin ensi viikolla pitää tsempata. En ole vielä googlannut jalkaterän amputoinnista mitään, Jungner vitsaili leveä hymy kasvoillaan.

Heti sattuneen vahingon  jälkeen Jungnerin jalka laitettiin kylmään ja hän sai särkylääkettä. Vielä sunnuntai-iltana Jungner ei tiennyt tarkemmin, mikä on jalan kohtalo.

– Potkuissa jalka tuli vähän liikaa ulkosyrjälle, niin jotain revähti. En ihan vielä tiedä, että mitä, Jungner kertoi MTV Uutisten haastattelussa.

– Varmaan se yöllä selviää, että turpoaako se – ja minkä värinen se on, Jungner jatkoi.

Jungnerin opettaja Janica Saarni suhtautui tapahtuneeseen rauhallisesti.

– Katsotaan maanantaina se tilanne. Jos näyttää siltä, että se on tosi paha, niin totta kai täytyy jotenkin sumplia se, että siihen ei tule liikaa rasitusta, Saarni totesi.

Jungnerin parina nähtiin ohjelmassa Saana Akiolan sijaan Janica Saarni (o.s. Mattsson). Syynä on Akiolan sairastuminen mononukleoosiin.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat