Mikael Jungnerin ilouutinen – löysi uuden rakkaan, muuttivat yhteen juuri ennen poikkeusaikojen alkamista: "Paras kevät ikinä!"

Mikael Jungner: Mitä enemmän tekee noloja asioita, sitä vähemmän se nolottaa 10:22
Mikael Jungner: Mitä enemmän tekee noloja asioita, sitä vähemmän se nolottaa

Mikael Jungner kertoi Kesäterassi-ohjelmassa olevansa rakastunut mies ja viettäneensä yhden elämänsä parhaista keväistä. 

Entinen kansanedustaja Mikael Jungner, 55, vieraili keskiviikkona 22. heinäkuuta MTV3-kanavalla nähdyssä Kesäterassi-ohjelmassa. Haastattelussa Jungner paljasti, että koronapandemian aiheuttama poikkeuksellinen kevät ei ollut hänelle ankea – päinvastoin, sillä Jungner kertoi löytäneensä rinnalleen uuden rakkaan, jonka kanssa hän ehti muuttaa yhteen juuri ennen poikkeusajan alkamista. 

– Kävi todella erikoinen onnenkantamoinen: muutin yhteen ihanan naisen kanssa, ihanaan asuntoon. Ja sillä hetkellä, kun muutettiin yhteen, niin tuli korona ja meidät molemmat pakotettiin tekemään etänä työtä. Siis paras kevät ikinä! Jungner ilakoi Tuija Pehkosen ja Lorenz Backmanin haastattelussa. 

Backman tiedusteli Jungnerilta, että suhde taitaa olla ilmeisesti melko potentiaalinen ja vahvoissa kantimissa, kun pariskunta selvisi poikkeuksellisista ajoista yhdessä heti suhteensa alkutaipaleella. Silminnähden iloisena hehkuva Jungner ei kieltänyt asiaa. 

– Se on jännää, että joskus sellainen täysin solmuun meneminen ja että ahdistaa, se vapauttaa. Ja en ole vielä kaikkien näiden ihmissuhteiden ja vuosikymmenten jälkeen, en osaa vielä kertoa, että miksi joidenkin kanssa et voi koskaan olla liian lähellä ja miksi joidenkin kanssa tulee se tunne, että tarvitsee sitä omaa tilaa. Nämä ovat näitä elämän mysteerejä, Jungner pohti. 

Jungner nähtiin keväällä 2020 yllättäen Masked Singer Suomi -ohjelmassa sekä syksyllä 2019 Tanssii Tähtien Kanssa -parketeilla.

Rakastuneen Mikael Jungnerin haastattelun näet kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat