Mikael Granlundia jahdataan NHL:ssä – lähde nostaa esiin Sebastian Ahon tähdittämän poppoon

Minne Mikael Granlund päätyy? Tämä kysymys on nyt tapetilla, kun uusi NHL-kausi häämöttää jo horisontissa.

NHL vahvisti Suomen aikaan myöhään sunnuntaina, että uusi kausi käynnistyy 13. tammikuuta. Tätä ennen luvassa on vielä kovaa pelaajaliikennettä.

Suomalaisten osalta tapetilla on muun muassa Mikael Granlund, joka on ehtinyt olla jo tovin ajan vapaana agenttina. Hän ja Nashville Predators eivät tehneet jatkoa, minkä jälkeen Granlundin leiri on voinut neuvotella sopimuksesta minkä tahansa seuran kanssa.

– Keskustelut ovat kiihtyneet viime päivien aikana. Ja uskon, että ne vain kiihtyvät entisestään torstaina ja perjantaina, Granlundin agentti Todd Diamond sanoi The Athleticille.

Diamondin mukaan neljä seuraa on osoittanut ”vahvaa kiinnostusta” 28-vuotiasta Granlundia kohtaan.

The Athleticin toimittajan Pierre LeBrunin mukaan yksi kiinnostuneista seuroista on ollut Sebastian Ahon tähdittämä Carolina Hurricanes.

– Luulen kuitenkin, että heidän pitäisi siirtää ainakin yksi pelaaja, jotta he voisivat jahdata kunnolla Granlundia, LeBrun kirjoitti.

Granlund nakutti viime kaudella 63 NHL:n runkosarjaottelussa tehot 17+13=30. Granlund vaihtoi Predatorsiin kesken kauden 2018–19. Tätä ennen hän edusti NHL:ssä Minnesota Wildia.

Lue myös:

    Uusimmat