Mikael Granlund täräytti unelmalaukauksen, suomalaispuolustajalle NHL-uran toinen täysosuma tyylillä – Joonas Korpisalo voiton takeena

Jääkiekon NHL:ssä Nashville Predatorsin Juuse Saros torjui joukkueensa voittoon pelissä Anaheim Ducksia vastaan maalein 3–2.

Nashville siirtyi ensimmäisessä erässä johtoon, mutta Anaheim onnistui tasoittamaan pelin toisen erän alussa. Ylivoimalla osunut Nashvillen Mikael Granlund teki kauden neljännen maalinsa siirtäen Nashvillen taas johtoon toisen erän lopulla. Kolmannessa erässä molemmat joukkueet onnistuivat vielä kertaalleen.

Sarokselle torjuntoja pelissä kertyi yhteensä 29.

Katso Granlundin näyttävä osuma alapuolelta.

Nashvillen väreissä myös pelannut Eeli Tolvanen jäi pisteittä. Hänelle jääaikaa kertyi noin 14 minuuttia.

St. Louis Blues otti kotivoiton Vegas Golden Knightsista lukemin 5–2.

Vegas johti peliä jo seitsemän minuutin pelin jälkeen kahdella maalilla. Ensimmäisen erän puolivälissä St. Louis iski kuitenkin hieman yli kahdessa minuutissa joukkueen 3–2-johtoon. Toisessa erässä St. Louis osui neljännen kerran ja loppulukemat 5–2 iski St. Louisin Niko Mikkola.

Mikkolalle maali oli kauden ensimmäinen ja hänen NHL-uransa toinen.

Katso Mikkolan osuma alapuolelta.

Columbukselle vierasvoitto runsasmaalisessa ottelussa

Columbus Blue Jackets varasti vieraissa voiton Buffalo Sabresia vastaan maalein 7–4.

Ottelun ensimmäinen erä päättyi tasatilanteessa 2–2. Toisen erän neljällä ensimmäisellä minuutilla Columbus pääsi iskemään kolmesti. Buffalo kavensi pelin erän edetessä tilanteeseen 5–4. Ottelun viimeisellä minuutilla Columbus heitti kiekon verkkoon vielä kahdesti.

Columbuksen maalilla pelanneelle Joonas Korpisalolle kertyi ottelusta torjuntoja 29.

Noin 16 minuuttia jääaikaa saanut Buffalon Henri Jokiharju syötti ottelun avausmaalin. Piste oli hänelle kauden ensimmäinen.

Colorado Avalanche otti tiukan voiton Ottawa Senatorsista maalein 7–5, kun maaleja iskettiin tasaiseen tahtiin molempiin päihin.

Ottawan Lassi Thomson syötti pelissä lopulta kolmasti osuneen Zach Sanfordin 1–1-tasoitusmaalin.

Mikko Rantanen toi Coloradon 5–5-tasatilanteeseen ylivoimamaalilla kolmannen erän puolivälissä.

Katso Rantasen osuma alapuolelta.

Ottelun toiseksi viimeisillä minuuteilla Alex Newhook vei Coloradon johtoon ja loppulukemat 7–5 viimeisteli tyhjään maaliin Nazem Kadri.

Pittsburgh Penguins voitti Winnipeg Jetsin 3–1. Winnipegin Kristian Vesalaiselle ja Pittsburghin Kasperi Kapaselle ottelusta ei kertynyt tehopisteitä.