Mikä tulimeri: Rosenborgin fanit näyttivät soihdutuksen mallia – ilta päättyi valtavaan pettymykseen

Rosenborgin fanit valaisivat Trondheimin illan näyttävällä soihtumerellä jalkapallon Mestarien liigan viimeisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa Dinamo Zagrebia vastaan. Vaikka kohtaaminen päättyi maalein 1–1, Mestarien liigan lohkovaiheeseen eteni Dinamo yhteismaalein 1–3.

Mestarien liiga -paikat ratkeavat

Viimeiset Mestarien liiga -paikat ratkeavat keskiviikkona 28.8. Karsintaottelut C Morella klo 21.45 alkaen.

C Moren sivulle pääset tästä

Rosenborg meni toisessa kohtaamisessa 1–0-johtoon 11. minuutilla. Samuel Adegbenro keskitti pallon maalille, ja Mike Jensen oli jo äärimmäisen lähellä iskeä pallon pömpeliin. Peliväline kimposi kuitenkin Dinamo-maalivahti Dominik Livakovicin torjunnasta tolppaan ja jäi flipperinä luukulle. Babajide David Akintola kävi korjaamassa karat sisään ja kuittasi Rosenborgin maalitilin auki.

Rosenborg oli lähellä lisätä johtoaan jakson lopussa, mutta Vegar Eggen Hedenstadin vapaapotku kolahti tolppaan.

Rosenborg-fanit käynnistivät osaltaan toisen jakson sähäkästi sytyttämällä vaikuttavan näköisen soihtumeren. Tämä ei siivittänyt kuitenkaan isäntiä Mestarien liigaan, vaan puoliajan ainoan osuman iskivät kroatialaisvieraat.

Osuma oli Amer Gojakin tyylinäytettä. Hän läväytti pallon tykkilaukauksella rangaistusalueen rajan takaa yläkulmaan.

Näin Rosenborgin karsintataival päättyi pettymykseen, kun taas Dinamo Zagrebia kutsuu Mestarien liigan lohkovaihe.