Mestarien liigan ottelussa kävi kahdesti hillitön munkki – Tuomas Virkkunenkin huokaili: "Nyt on kyllä jo todella tylyä tsäkää"

Club Brügge pesi Zenitin lisäajan voittomaalin turvin vieraissa 2–1 jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheen avausiltana. Kummankin joukkueen ensimmäisessä osumassa oli mukana aimo annos tuuria.

Belgialainen vierasjoukkue Club Brügge osui ensin 63. minuutilla. Brüggen Emmanuel Dennis kiirehti pallon perään, ja peliväline näytti menevän yli päätyrajan, mutta puolustavan joukkueen Zenitin Wilmar Barrios piti sen epäonnisesti juuri ja juuri kentällä kaatuessaan kumoon.

Pallo kimposi maalin eteen, jossa Brügge yritti useaan otteeseen rusikoida palloa pömpeliin, mutta Zenitin pelaajat heittäytyivät tielle. Viimein Dennis onnistui kuitenkin tuikkaamaan belgialaiset johtoon.

– Nyt on kyllä jo todella tylyä tsäkää Zenitillä, C Moren selostaja Tuomas Virkkunen huokaili päätyrajan tilanteeseen viitaten.

Zenitin tasoitus syntyi 11 minuuttia myöhemmin, ja siinä epäonnen soturina oli Brüggen maalivahti Ethan Horvath. Zenit-puolustaja Dejan Lovren tälläsi komean kaukolaukauksen tolppaan, ja pallo kimposi siitä takaisin kentälle, mutta otti Horvathiin ja muutti suuntaa päätyen maaliin.

Charles de Ketelaere iski Brüggen voittoon Ruud Vormerin syötöstä maalin eteen lisäajan kolmannella minuutilla.

Morata maalaili

Alkuillan toisessa ottelussa Juventus kukisti vieraissa Kiovan Dynamon 2–0. Kummankin Juventuksen maalin viimeisteli hyökkääjätähti Alvaro Morata.

Juventuksen ykköstähti Cristiano Ronaldo ei pelannut ottelussa koronatartuntansa myötä.

Mestarien liigassa tahkotaan tänä iltana vielä kuusi ottelua, jotka käynnistyvät kello 22.00. Joukossa on muun muassa PSG:n ja Manchester Unitedin välinen taisto.

Mestarien liiga -ottelut näkyvät suorina lähetyksinä C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa