Kulmapotku suoraan sisään! Huikea räväytys yllätti veskarin täysin

LASK Linzin Thomas Goiginger viimeisteli Rosenborgia vastaan maalin suoraan kulmapotkusta jalkapallon Eurooppa-liigan ottelussa. Itävaltalainen vierasjoukkue LASK voitti taiston lopulta maalein 2–1 ja varmisti samalla pudotuspelipaikkansa.

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Goiginger lähetti 20. minuutilla kierteisen kulman, joka yllätti Rosenborg-maalivahti Andre Hansenin täysin. Hansen reagoi myöhässä, mutta ehti saada käsiään hiukan palloon. Peliväline jatkoi kuitenkin tietään yläriman kautta maaliin.

Hansen törmäsi torjuntayrityksensä päätteeksi tolppaan ja katseli hölmistyneenä, kun pallo oli painunut verkon perukoille.

Puoliajalle siirryttiin 1–1-lukemissa, kun Björn Johnsen puski kotijoukkue Rosenborgin tasoihin aivan jakson lopussa.

Toisella jaksolla ainoan maalin viimeisteli puskemalla LASKin Dominik Frieser, ja näin itävaltalaisseura otti pisteet mukaansa.

D-lohkon toisessa ottelussa Sporting kukisti PSV:n kotonaan 4–0. Lohkoa johtava Sporting varmisti samalla paikkansa pudotuspeleihin; sillä on ennen lohkovaiheen päätöskierrosta kasassa 12 pistettä.

Myös LASK varmisti paikkansa pudotuspeleihin. Se on lohkossa toisena 10 pinnalla ennen PSV:tä, jolla on seitsemän pistettä. Tasapisteissä ratkaisisivat keskinäiset ottelut, ja ne ovat LASKin puolella PSV:tä vastaan. Hollantilaiset eivät pysty enää nousemaan LASKin ohi.

Rosenborg on viiden kierroksen jälkeen yhä nollilla.

Juttua päivitetty 29.11. klo 0.01 otteluiden päättymisen jälkeen.