Huippuseuran pelaaja makasi maansa myyneenä – epäonninen suoritus käänsi tilanteen

AS Roman laitapuolustaja Alessandro Florenzi makasi kuin maansa myyneenä oman maalinsa jälkeen jalkapallon Eurooppa-liigassa Wolfsbergeriä vastaan. Taisto päättyi lopulta 2–2-tasapeliin.

Eurooppa-liigan pudotuspeliarvonta suorana C Morella maanantaina kello 14!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Diego Perotti täräytti Roman rangaistuspotkusta 1–0-johtoon jo seitsemännellä minuutilla. Muutamaa minuuttia myöhemmin soi kuitenkin toisessa päässä.

Wolfsbergerin Anderson Niangbo pelasi laidalta pallon maalille ja Roma-puolustaja Florenzi liukui siihen. Pallo päätyi hänen lapikkaastaan tolpan kautta häkkiin ja ottelu tasottui 1–1:een.

Maahan makaamaan jääneen Florenzin tuska oman maalinsa jälkeen oli silmin nähtävä.

Italian kärkiseuroihin lukeutuva Roma paineli avausjaksolla piakkoin uudestaan johtoon, kun tällä kertaa osui Edin Dzeko. Wolfsbergerin Shon Weissman puski kuitenkin toisella jaksolla päätöslukemiksi 2–2.

J-lohkosta pudotuspelipaikat nappasivat 10 pisteeseen päätynyt Basaksehir ja yhdeksän pistettä summannut Roma.

Mönchengladbach jäi rannalle kahdeksalla pisteellä, kuten viisi pistettä kerännyt itävaltalaisseura Wolfsberger.