Mainos

Mikä seksissä on nautinnollisinta? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mistä oikeasti tykkäätte seksissä, ja oletteko aina tykänneet siitä samasta asiasta? Miten kokemusta voi teidän mielestänne parantaa?" kyselee nimimerkki Utelias sinkku.

Näin naiset vastasivat

"Seksissä nautinnollisinta on se, kun ei tarvitse miettiä, mitä toinen miettii. Siis se, että saa olla sellainen, kuin on, ja toinen hyväksyy sen, eikä karvoja, pieruja, hajuja, ryppyjä tai muita nyppyjä tule edes mieleen pohtia koko aktin aikana. Seksiasennoista paras on hyvin suoritettu suuseksi, ja kyllä, se on ollut parasta aina. Eli jos johonkin panostat, panosta siihen."
– 30, parisuhteessa

”Pikkuisen laaja kysymys. Tykkään seksissä kaikesta, mikä tuntuu hyvältä. Eivätkä ne asiat ole juurikaan muuttuneet vuosien varrella. En tykkää siitä, että miehellä ei ole lainkaan tilannetajua siitä, milloin hän tekee oikein ja milloin väärin. Kokemusta parantaisi silloin se, että mies olisi herkillä tarkkailemaan, milloin nainen vaikuttaa nauttivan ja milloin hän laskee sekunteja aktin loppumiseen.”
– 31, sinkku

"Mielestäni seksissä aina on ollut pääasia se, että molemmat ovat hetkessä täysillä mukana. Intohimo on tärkein asia, ei niinkään aina se tietty asento. Kokemusta voisi lähteä parantamaan sillä, että kysyy ihan suoraan kumppanilta, mistä asioista hän pitää ja mitä voisitte ehkä yhdessä lähteä kokeilemaan. Jos puhuminen tuntuu vaikealta, voi uusia juttuja ottaa mukaan ja tarkkailla, kuinka kumppani niihin reagoi."
– 25, avoliitossa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.