Mika Salo povaa F1-kuljettajamarkkinoille isoja liikkeitä – Kimi Räikkösellä oma osansa

Vuoden 2021 F1-kuljettajaruletti on ehtinyt pyöriä kevään ja alkukesän aikana. Isoin lähtöpaukku nähtiin, kun Ferrari ilmoitti, että Sebastian Vettel ei jatka enää tallissa tämän kauden jälkeen. C Moren asiantuntija Mika Salo väläyttelee, että F1-markkinoilla voidaan nähdä vielä merkittäviä liikkeitä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Britannian GP suorana 31.7.-2.8.
Su: Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Salo uskoo, että Mercedes jatkaa nykyisellä kuljettajakokoonpanollaan, eli Lewis Hamiltonilla ja Valtteri Bottaksella myös ensi kaudella.

– Red Bull… vaikea sanoa. Kyllä mä epäilisin, että he pitävät saman kokoonpanon, Salo totesi C Moren F1-studiossa, pyöritellessään F1-kuljettajarulettia.

Salo väläyttelee, että Alfa Romeon Kimi Räikkönen ei välttämättä jatka enää F1-uraansa.

– Alfa Romeon osalta veikkaan, että heillä on ensi kaudella Mick Schumacher ja toinen noista, joka heillä on nyt. Todennäköisesti (Antonio) Giovinazzi, Salo pohti.

Salo arvelee, että tämän kauden jälkeen Ferrarilta lähtevä Sebastian Vettel päätyy talliin, jonne häntä on viety useissa spekulaatioissa.

– Racing Point – veikkaan, että Vettel menee sinne, Salo sanoo.

Salo uskoo, että F1-sarjassa nähdään ensi kaksi tulokaskuskia. Tällä hetkellä F2-sarjassa ajavan Mick Schumacherin lisäksi esille nousee yksi virolaisnimi.

– AlphaTaurilla veikkaan, että Juri Vips menee sinne ja sitten heillä on toinen, kuka siellä on nyt.

F1-selostaja Niki Juusela povaa puolestaan sitä, että Racing Pointin nykykuljettaja Sergio Perez voisi päätyä Haasille. Samalla Romain Grosjean jättäisi sarjan. 

Jutun yläreunan videolla juttua F1:n kauden 2021 kuljettajamarkkinatilanteesta.

Lue myös:

    Uusimmat