Mainos

Mika sai poikansa haudalle uuden solvauskirjeen – "Pelottaa tulevan lapsen puolesta"

Lapsensa menettäneen pariskunnan pojan haudalle ilmestyi pari viikkoa sitten Mika-isää solvaava kirje. Nyt haudalle oli ilmestynyt uusi, aiempaa pidempi ja entistä loukkaavampi kirje.

Ruotsissa asuva Mika Heikkilä ja hänen vaimonsa Eveline menettivät lapsensa synnytyksessä viime syksynä. Pari viikkoa sitten pari löysi pojan haudalta kirjeen, jossa haukuttiin Mikan olevan huono isä.

Nyt haudalta on löytynyt uusi, aikaisempaa pidempi ja loukkaavampi kirje, jossa solvataan myös parin menehtynyttä poikaa.

– Siinä sanotaan muun muassa, että voin laittaa pääni haudan alle ja pussata kuollutta poikaani, Mika kertoo MTV Uutisille.

– Kirjoittaja toteaa myös sylkevänsä poikani haudalle, koska hän ei voi minun haudalleni sylkeä.

Heikkilät uskovat kyseessä olevan saman lähettäjän kuin aikaisemmin. Kirjeiden lähettely alkoi sen jälkeen, kun Mika oli mielestään ystävällisesti kehottanut kirjeiden lähettäjää katsomaan tyttärensä koulunkäynnin perään. Tästä kirjeiden oletettu lähettäjä suuttui.

Heikkilät eivät voi käsittää, miten pieni erimielisyys voi saada jonkun menemään toisen pojan haudalle kirjoittamaan näinkin rumia kirjeitä.

– Poika menehtyi samana päivänä kun hän syntyi, ja silti joku menee hänen haudalleen laittamaan kirjeen, jossa häntä kutsutaan rumaksi.

– Jotain vikaa siinä ihmisessä pitää olla, että menee tällaista toisen pojan haudalle tekemään. Jos hänellä on jotain sanomista minulle, voi soittaa tai tulla kasvokkain juttelemaan.

Pelko syntymättömän lapsen puolesta

Mika kertookin yrittäneensä ottaa yhteyttä henkilöön, jonka hän uskoo olevan kirjeiden takana.

– Ei hän vastannut puhelimeen, kun hän näkee, että se olen minä, joka soittaa.

Tapauksesta on tehty myös ilmoituksia poliisille, mutta toistaiseksi viranomaiset ovat suhtautuneet asiaan melko välinpitämättömästi. Mikaa on muun muassa kehotettu jäämään haudan lähelle tarkkailemaan, kuka kirjeitä käy jättämässä.

– En tiedä mikä siinä sitten on, etteivät he viitsi tutkia asiaa.

Uuden kirjeen myötä Heikkilöitä pelottaa entistä enemmän vierailla poikansa haudalla.

– Kyllähän tästä paha mieli on tullut. Joka kerta haudalle mennessä saa pelätä, miltä siellä näyttää. Ties vaikka hautakivi käytäisiin potkimassa alas.

Mika kertoo parin odottavan nyt uutta lasta. Tilanne onkin erityisen stressaava raskaana olevalle Evelinelle. Pelkona on, että kiusanteko kohdistuu syntymän jälkeen uuteen lapseen.

Mika ei kuitenkaan aio vielä luovuttaa poliisinkaan suhteen. Hän kertoo saaneensa uuden numeron eräälle poliisille, joka toivottavasti auttaisi tapauksen selvittämisessä. Siihen asti Heikkilät joutuvat elämään epävarmuudessa.

– Ei ikinä tiedä, mitä nämä ihmiset aikovat. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.