Mikä Real Madridin pelissä mättää? C Moren studio nosti neljä vaihtoehtoa tammikuun siirtoikkunaan

Real Madrid kärsi 5-1 murskatappion El Clásicossa Barcelonalle. C Moren asiantuntijatiimi nosti esiin neljä ehdokasta Realille ensi tammikuun siirtoikkunaa varten. 

Kuvan videolla studiotiimin analyysi.

Kolme kertaa peräkkäin Mestarien liigan voittanut Real Madrid on ollut tällä kaudella kriisissä. Cristiano Ronaldon jättämää aukkoa ei ole paikattu, ja peliesitykset ovat kärsineet. 

Todennäköisesti tammikuun siirtoikkunassa nähdään madridilaisten osalta liikehdintää ja C Moren tiimi nosti esiin neljä mahdollista ehdokasta, joita seura voisi tavoitella.

Ensimmäisenä ehdokkaana on Tottenhamin Harry Kane, joka on iskenyt viime kausina kovia maalimääriä. 

– Ei ihan niin mene, että yksi pelaaja pystyy tilannetta paikkaamaan. Se riippuu myös siitä, kuka on valmentajana. Millainen on hänen pelityylinsä, C Moren asiantuntija Petri Pasanen sanoo. 

C Moren asiantuntija Mika Väyrynen nostaa esiin sen tosiasian, että Kane on erinomainen pelaaja boksissa, mutta sinne boksiin täytyy ensiksi päästä.

Toinen vaihtoehto Realille olisi Chelsean Eden Hazard

– Hazard on sellainen pelaaja, jonka voisi laittaa melkein mihin tahansa joukkueeseen, ja hän pärjäisi, Pasanen toteaa.

Kolmantena vaihtoehtona studioisäntä Ville Lepistö nostaa esiin Liverpoolin paidassa pelaavan Mo Salahin

– Hän on vähän niin kuin Messi, hän hakee palloa alhaalta ja pystyy yksilösuorituksillaan tuomaan palloa lähemmäksi boksia, Väyrynen sanoo.

Viimeisimpänä mutta vähäisimpänä vaihtoehtona esiin nostetaan Yhdysvaltojen MLS:n LA Galaxyssä pelaava Zlatan Ibrahimovic.

– Hän sanoisi kopissa, että me voitetaan tämä ja kaikki muut pelaajat kuuntelisivat häntä, Pasanen sanoo.

– Röyhkeyttä ja itseluottamusta muille, Väyrynen täydentää. 

– Hän on tottunut voittamaan, mihin tahansa hän menee, niin joukkue pärjää, Väyrynen jatkaa.

Real Madrid pelaa seuraavaksi viikolla Espanjan cupin ottelun Melillaa vastaan. Seuraava La Ligan ottelu Realilla on edessä 3. marraskuuta Valladolidia vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat