Mainos

Mikä ratkaisee sen, kummassa housunlahkeessa "miehuutesi" lepää? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mikä ratkaisee sen, kummassa lahkeessa "miehuus" lepää? Asetellaanko se aloilleen, vai meneekö se luonnostaan johonkin asentoon?" kysyy nimimerkki Utelias vili.

Näin miesraati vastasi

”Se päättää ihan itse.”
– 46, naimisissa

"Vasemmassa, ja menee luonnostaan, sen kummemmin asettamatta."
– 38, naimisissa

”Se riippuu, mistä se roikkuu, eli ei mitään väliä. Se menee, minne se menee, tuskinpa kukaan tuohon kiinnittää ihmeellisempää huomiota.”
– 55, naimissa

"Tähän on helppo vastata. Omien laskelmien mukaan se on yli 90 prossaa vasemmassa. En tiedä, mistä johtuu, olen kylläkin vasenkätinen? Mutta uskon, että tässä on kysymys myös housuista. Silti se on aina vasemmassa. "
– 37, varattu

"Miehuus" löytää paikkansa vuosien varrella sieltä, mihin se on mukavinta ohjata. Välillä tuo kuvittelee, että sillä on vapaus valita, mihin menee, mutta päätyy lopulta korjausliikkeen avulla sille määrätylle puolelle. Kun se on paikkansa löytänyt, tuntuu oudolta laittaa se toiselle puolelle tai keskelle."
– 35, sinkku

"Yleensä ei tarvitse asetella, mikä kertoo jotain housujen leikkauksesta ja miehuuden koosta. Sen sijaan äkillisen seisokin iskiessä joutuu valitsemaan vasemman tai oikean lahkeen. Tähän ei vaikuta puoluekanta, vaan kumpaan taskuun käden saa helpommin. Myös slim fit –farkkuja pukiessa pitää valita jompikumpi puntti."
– Herra 47, aviossa

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.