Mainos

Onko kondomin koolla väliä – hävettäisikö ostaa "pieni"? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Onko kondomin koolla väliä? Kiinnitätkö huomiota siihen? Hävettäisikö ostaa "pieni"?" kysyy nimimerkitön.

Näin miehet vastasivat

"Ei ole väliä, nimim. Keijo Keskiverto."
– 39, parisuhteessa

”On, niin kuin on takeilla, paidoilla, housuilla, sukilla, kengillä, käsineillä, luistimilla, hatuilla, silmälaseilla, sormuksilla jne jne. Lapsellinen kysymys.”
– 55, naimisissa

"Totta kai koolla on väliä, mutta ns. peruskondomi riittää miesten enemmistölle. Tosi sonni saattaa kaivata isompaa, mutta harvassa ovat. Siksi en kiinnitä kokoon mitään huomiota. Miksi pienen ostaminen hävettäisi? Ehkä enemmän hävettäisi tilanne, jossa pientä kondomia joutuu käyttämään. Silloin se totuus paljastuu, makuuhuoneen kalvakassa valossa, sillä ei kondomin kokomerkintöjä kukaan ulkopuolinen tarkkaile."
– Herra 47, aviossa

”Lyhyesti sanottuna on. Olettaen, että haluaa käyttää penistään johonkin eikä tuntea, kuinka se kuristuu liian pienen kondomin takia. Pieni kondomi ei anna verenkierrolle tilaa ja sen takia se erektiokin katoaa. Nuorempana käytin niin sanottua peruskondomia ja ihmettelin tuolloin kuristavaa vaikutusta. Nykyään asia on toisin, mutta en myöskään osta kondomeita ruokakaupasta. Syy tähän ei ole se, että kondomin osto hävettäisi, vaan se, ettei ruokakaupasta löydy tarpeeksi isoa kokoa. Joudun siis tilaamaan verkosta tai käymään seksikaupassa, josta löydän toiseksi isoimman koon – leveyden osalta. Pituuden puolesta kondomit ovat yleensä tarpeeksi isoja kaikkia ajatellen. Liian ison ostaminen on myös turhaa, kondomi vain valahtaa päältä pois, eikä siitä ole täten mitään hyötyä.”
– 35, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.