Kiinnitätkö huomiota seksikumppanisi alapään ulkonäköön? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Huomaatteko seksikumppanienne alapäissä eroja ulkonäössä? Vai kiinnitättekö ulkonäköön ollenkaan huomiota?" kysyy nimimerkki Erkkiesimerkki

Näin miehet vastasivat

"Totta kai ulkonäköön kiinnittää huomiota ja varmasti erot huomaa. Ei kai kukaan seksikumppaninsa alastoman alapään kanssa tekemisiin joutuessaan kai silmiään suljekaan?"
– 37, sinkku

"Lähtökohtaisesti kaikki ovat erilaisia, mutta en ole koskaan kokenut, että se olisi se oleellisin asia, mihin kiinnittäisin kyseisessä tilanteessa huomioni."
– 37, sinkku

"Jotenkin arvaan, mistä kysymys juontaa juurensa. Naiset ovat alkaneet tarkkailla alapäätä, koska kauneuskirurgia yltää jo sinne asti. Turhaa touhua, sillä emme me miehet arvioi värkin ulkonäköä. Toki niissä saattaa olla eroja, mutta kaikki terveet vaginat ovat kauniita ja kiihottavia."
–Herra 47, avioliitossa

"Onhan niissä paljonkin eroja, eipä ole kahta samanlaista tullut vastaan. Ja toki siihen myös kiinnittää huomiota – siis ihan positiivisessa mielessä. Se, että onko asialla mitään erityisempää merkitystä, onkin sitten toinen asia. Ainakaan itselleni ei ole niin kauan kuin sieltä löytyy se, minkä odottaakin löytyvän."
– 27, avoliitossa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja