Miksi mies hiplaa itseään katsoessaan televisiota? Miehet vastaavat

2:02

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Voivatko mies ja nainen olla parhaita kavereita? Videolla Vinkkimiehet vastaavat!

"Miksi mieheni hipelöi omaa penistään, kun katsoo TV:tä, vaikka 'se' ei seiso eikä ala seisomaan? Aina, kun minä tulen paikalle, hän lopettaa. Seksin puutetta se ei ole, kun sekstailemme aina, kun hän haluaa", kyselee nimimerkki Ahdistaa.

Näin miesraati vastasi

"Onko nimim. 'Ahdistaa' kysynyt asiasta mieheltään?"
– 51, aviossa

"Ehkä sitä kutittaa hiukan. Kohteliaisuussyistä hän lopettaa, kun muita on paikalla."
– 33, naimisissa

"Liimautuneita kiveksiä miehet vain nostelevat. Ei mitään tekemistä seksin kanssa. Varsinkin, jos on on ajellut pallit."
– 65, naimisissa

"Yksinkertaista. Kiveksiä kutittaa. Saattaa näyttää itsetyydytykseltä, mutta todellisuus on vähän arkisempi. Häveliäsyyssyistä toki lopettaa, kun joku tulee paikalle ja saattaa näyttää syylliseltä, koska rapsuttelu on vähän noloa."
– 45, naimisissa

"Se on ainakin meikäläiselle hyvin luonnollista, joskus olen kiinnittänyt itse itsessäni huomion, että yksinään, jopa puhelimessa puhuessanikin, saatan venkslata housuissa samaan aikaan. Vaikka ei se ole sillä kertaa mitenkään masturbointimielessä. Taitaa olla yhtä alitajuista kuin esimerkiksi parran sively ja niin edelleen. Eli ihan normaalia."
– 21, sinkku

"Ehkä kyse on vaistomaisesti täysin tahattomasta toiminnasta ja hän häkeltyy, kun tulet paikalle, ehkä jopa nolostuu? Aivan kuin joku nainen rapsuttaa/näprää hiuksiaan tai kaivaa nenäänsä ajatuksissaan. On ollut myös naisia, kenellä se käsi on siellä omissa housuissa ja näpläävät alapäätäänsä sohvalla TV:tä katsellen, joten ei se kai niin ihmeellinen asia voi olla? Voisit ottaa asiallisesta asian puheeksi ja kertoa, että asia häiritsee sinua. Tavasta voi myös opetella pois, mikäli kyseessä on pakonomainen tapa."
– 35, parisuhteessa

"Ei kannata suotta ahdistua. Me miehet olemme ikuisia lapsia, ja lasten tavoin 'pippelin' kopelointi tuo turvallisen ja mukavan tunteen. Se ei ole seksuaalista, vaan pikemmin regressio lapsuuteen. Naiset hipelöivät hiuksiaan, miehen penistään. Siinä se pieni ero."
– Herra 47, aviossa

"Väittäisin, että se on miehiin koodattu tapa. Ei sen kummempaa. Tuskin me itsekään tajuamme varsinaista syytä, mutta ei se seksiin liity. Se voi olla vaikka vain asennon korjausta."
– 36, sinkku

Mitä haluaisit kysyä miehiltä?Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja