Mikä pikkusankari! 8-vuotias poika on kerännyt huiman määrän rahaa kodittomille veteraaneille: "Jos he ovat sankareita, miksi he ovat kadulla"

0:45
8-vuotias Tyler Stallings on kerännyt rahaa asunnottomille veteraaneille neljän vuoden ajan.

Tyler Stallings aloitti hyväntekeväisyystyön vain 4-vuotiaana.

Stallings herkistyi nähtyään videon kodittomasta sotaveteraanista. Videolla näkyi kylttiä pitävä asunnoton veteraani, eikä kukaan jäänyt auttamaan. Stallings ei pitänyt näkemästään.

– Hän kysyi, että jos he ovat sankareita, miksi he ovat kadulla, Stallingsin äiti kertoi Good Morning America -ohjelman haastattelussa.

Ensimmäinen lahjoitus kuvernööriltä

Poika tahtoi rakentaa itse taloja asunnottomille. Äiti otti kuitenkin ensiksi yhteyttä Marylandin osavaltion kuvernööriin, joka teki ensimmäisen sadan dollarin lahjoituksen Stallingsin hyvään tarkoitukseen.

Stallings innostui lahjoituksesta ja jatkoi työtä asiansa eteen. Hän alkoi kerätä rahaa Marylandin veteraanien etujärjestölle. Alun perin sen piti olla kertaluontoista, mutta Stallings jatkoi työtä.

Stallingsin saamat lahjoitukset sijoitettiin "sankarikasseihin", jotka sisälsivät vaatteita, pesuvälineitä, ruokaa ja muita tarpeellisia arjen asioita.

Neljässä vuodessa yli 50 000 dollaria

Nyt, neljä vuotta myöhemmin, Stallings on kerännyt omalla esimerkillään yli 50 000 dollaria asunnottomien veteraanien hyväksi.

Tyler Stallings on iloinen nähdessään asunottomien riemastuessa saamastaan tuesta. Hän kertoo People-lehdelle, että aikoo jatkaa hyväntekeväisyystyötään.

Lähteet: CNN, People.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja