Mainos

Mikä Gourmet-ruoka on suomalaiskissojen suosikki? Lue Gourmet A la Carte -testiryhmän arviot!

Onnekkaat suomalaiskissat pääsivät Gourmet-raatiin testaamaan, mikä uutuusmaku puhuttelee omanarvontuntoisia herkuttelijoita parhaiten! Gourmet tarjosi viidellekymmenelle kissanomistajalle tilaisuuden testata uusia Gourmet A la Carte -tuotteita ensimmäisten joukossa. Miten uutuustuotteen eri makuvaihtoehdot maistuivat kissoille? Lue testiryhmän arviot!

Gourmet A la Carte -testiryhmään osallistuneet viisikymmentä kissanomistajaa kissoineen pääsivät testaamaan kokkien inspiroimia A la Carte -valikoiman uutuusmakuja ennen muita. Testiryhmä toteutettiin helmikuussa 2013.

Raatilaiset arvioivat kutakin tuotetta arvoasteikolla 1–5 sekä kertoivat lopuksi kissojensa suosikkimaun. Testiryhmäläisten avulla saatiin tietoa siitä, miten uutuustuotteen eri makuvaihtoehdot maistuvat suomalaisille kissoille. Testiryhmäläisenä kissat pääsivät myös vaikuttamaan siihen, mitkä A la Carte -valikoiman maut tulevat Suomessa myyntiin.


Testiryhmän suosikit:

Gourmet A la Carte Kanaa, pinaattia ja helmipastaa – testiryhmän suosikki!

Gourmet A la Carte Lohta à la Jardinière sekä pinaattia, kesäkurpitsaa ja vihreitä papuja

Gourmet A la Carte Naudanlihaa à la Primavera sekä porkkanaa, tomaattia ja kesäkurpitsaa


Testiryhmän suosikiksi nousi Gourmet A la Carte Kana -ateria: 44 prosenttia testiryhmäläisistä antoi tuotteelle parhaimman arvosanan. Myös Gourmet A la Carte Lohta à la Jardinière pyyhälsi raadin vahvaksi suosikiksi.

Tuotteet sisältävät herkullisia huolella valmistettuja lihaisia tai kalaisia palasia ja tarkoin valikoituja raaka-aineita, kuten kasviksia tai helmipastaa.

Lue testiryhmäläisten kommentteja Gourmet A la Carte -uutuuksista!

Ykkössuosikki: Gourmet A la Carte Kana

"Kuppi tyhjeni hetkessä, mitä ei muiden ruokien kohdalla tapahdu ikinä. Harvinaista herkkua siis meidän Kasperi-Herran mielestä."

"En ole ikinä aiemmin nähnyt Pikku-Kisumme syövän niin reippaasti ruokaansa. Illalla, kun kyseisen aterian Kisulle tarjosin, aamulla ruokakuppi oli melkein tyhjä, ja näin ei ole koskaan aiemmin käynyt. Oikein sydäntä lämmitti, kun kerrankin Kisu sai kunnon Gourmet -ruokaa."

"Tätä Pörrö söi suorastaan hotkimalla. Kana on sen suurinta herkkua. Melkein kerralla söi kupin tyhjäksi, kohta tuli takaisin ja noin puolen tunnin päästä naukui lisää. Mielenkiintoinen resepti, kun pastaa oli."

"Kana osoittautui olevan annetuista vaihtoehdoista kissalleni mieluisin. Kissani söi kana-annoksen välittömästi suihinsa saatuaan sen eteensä. Hän jopa ahmi sitä. Ruokaa olisi mennyt yhtä annosta enemmänkin."

"Kana avattiin ensimmäisenä, ja tuoksu oli omaan nenäänkin oikein mehukas. Siis kun kissanruokia on tullut haisteltua tai pistänyt olen merkille että mille tuoksuu. Tuoksu oli siis mehukas ja kyllä se näyttikin herkulliselta ja kastike oli helmipastan kanssa täyteläiseltä.

"En tiedä mitä tuohon kanaan on laitettu, mutta kissa tuskin antaa anteeksi, jos sitä ei löydy tulevaisuudessakin hänen lautaseltaan. Kissa kiittää!"


Gourmet A la Carte Lohta à la Jardinière

"Lohi-Gourmet oli myös suurta herkkua, ruokalautanen oli aamulla melkein tyhjä, kun siis normaalisti Kisu vain nuolee kastikkeet päältä ja muu jää lautaselle."

"Maukasta, kissa piti kovasti. Ulkonäkö ja tuoksu miellytti myös emännän silmää!"

"Tämä maku oli Pupun suosikki. Se palasi ruoan pariin heti toistamiseen syötyään välissä hiukan kuivamuonaa – tätä se ei yleensä tee, ellei se pidä tarjotusta ruoasta erityisen paljon. Resepti vaikutti mielestäni kiinnostavalta ja sellaiselta, että tarjoaisin sitä mielelläni kissalleni. Plussaa siitä, ettei reseptissä oltu käytetty kasvisten lisäksi mitään puhtaasti viljatuotteita."

"Ruoka näytti laadukkaalta, ravintoaineluettelo on hyvä ja kissakin söi kaiken suurella ruokahalulla."

"Kalaruoat ovat olleet herrallemme herkkua – niin tässäkin tapauksessa."

"Lohi maistui todella hyvin, ja kuppi jopa nuoltiin puhtaaksi, mikä on meillä erittäin harvinaista."


Gourmet A la Carte Naudanliha à la Primavera

"Tumma ja täyteläinen, tosi hyvältä näytti naudanlihakin! Ja maistui."

"Kun annoin kaikkia vaihtoehtoja yhtä aikaa pienen maistiaisen, kissani kiinnostui naudanliha-ateriasta ensimmäisenä. Ruoka myös maistui hyvin kissalleni, joka muutoin syö vähemmän nautaa. Kissani ei kuitenkaan syönyt kokonaista annosta kerralla, vaikka palasikin myöhemmin syömään aterian loppuun."

"Kissa kehräsi syödessään."

"En ole koskaan nähnyt kissani syövän ruokiaan sitä vauhtia kun sen söi."

"Kisumme mielestä tämäkin oli selvästi suurta herkkua, vaikka ihan niin nopsaan ei kulhoaan tyhjentänyt kuin kalavaihtoehdoilla."

"Tämä annos näytti ja tuoksui niin hyvältä, että teki melkein mieli itsekin maistaa!"


Kiitos kaikille testiryhmäläisille!


Kissasi on herkuttelija ja se ansaitsee parhaan mahdollisen kulinaarisen nautinnon: Tutustu Gourmet A la Carte -uutuuksiin!


Artikkelin tarjoaa:PURINA

Kuvat: PURINA / Gourmet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja